Opening bouldercentrum RijnBoulder

Zondag 14 januari om 10:00 uur openen we de deuren!


Op zondag 14 januari wordt het lange wachten beloond: bouldercentrum RijnBoulder opent de deuren! De nieuwste locatie van Mountain Network gaat van start met een feestelijke openingsdag. Van 10:00 tot 21:00 uur ben je van harte welkom om te komen boulderen. Ook Grand Café + Pizzabar La Rocca opent haar deuren en nodigt je uit de op hout gestookte pizza's en lekkere Italiaanse broodjes te komen proeven. Tijdens de openingsdag is de entree voor ervaren boulderaars gratis. Heb je geen ervaring? Maak dan kennis met de bouldersport en schrijf je in voor een introductieles.

Introductieles boulderen

Tijdens de dag starten er elk half uur introductielessen, waarmee je de eerste stappen op de boulderwanden kan zetten. Vanaf 7 jaar kan je deelnemen aan deze clinics. Onderaan deze pagina kan je een plekje reserveren. Kosten bedragen op deze openingsdag slechts € 5,00 p/p. Wil je kennismaken met ons én met de bouldersport? Dan ontmoeten we je graag op zondag 14 januari!

Vrij boulderen

Heb je ervaring met boulderen? Dan ben je deze dag natuurlijk ook ook van harte welkom. Toegang is gratis! Vanwege de verwachte drukte kunnen wij op deze dag alleen geen 4-, 5- en 6-jarigen laten boulderen. Voor de jonge jeugd organiseren wij binnenkort ook een leuke Jeugddag. Wil je vrij boulderen, maar ben je nog niet bekend bij Mountain Network, dan raden wij je aan om je online alvast in te schrijven. Dit voorkomt lang wachten op de dag zelf. Schrijf je in bij Mountain Network.

Acties RijnBoulder

Voor bezoekers van de openingsdag hebben wij een paar leuke acties;

  • Koop op 14 januari een 10-rittenkaart en ontvang een extra entree. Je krijgt dan 11 entrees voor de prijs van 9!
  • Sluit op 14 januari een abonnement af in RijnBoulder en boulder tot 1 februari helemaal gratis!

Bekijk hier de reguliere toegangstarieven van RijnBoulder.

Grand Café + Pizzabar La Rocca

We laten je ook graag kennismaken met Grand Café + Pizzabar La Rocca, gelegen in RijnBoulder. We werken met verse ingrediënten, maken ons deeg voor de pizza’s en focaccia’s zelf en bakken deze af in een houtgestookte pizza oven van het Italiaanse familiebedrijf Valoriani. Kom op de openingsdag voor of na het boulderen een drankje nuttigen en wij komen aan de tafel langs om je onze pizza’s en focaccia’s te laten proeven!

Locatie & Route

RijnBoulder
Olympus 3
6832 EL Arnhem

Je kan ons vinden in de Rijnhal, naast de Decathlon. Check Google Maps voor de exacte locatie. Parkeren kan gewoon voor de deur op één van de vele gratis parkeerplaatsen. Ook per OV zijn we goed te bereiken. Vanaf Arnhem CS ben je binnen 15 minuten met de fiets bij RijnBoulder.

Meer informatie over RijnBoulder? Bekijk onze website www.mountain-network.nl/RijnBoulder

Via onderstaande boekingsmodule kan je een introductieles voor maximaal 4 personen boeken. Kies de datum van de opening en de door jouw gewenste tijd. Vervolgens betaal je online de introductieles(sen) en ontvang je direct per mail een bevestiging.

Direct boeken

Beschikbare data voor Opening bouldercentrum RijnBoulder
Locatie Data Opgeven
Datum boeken

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Arnhem Rijnboulder
+31 (0)88 123 69 00 of mail: rijnboulder@mountain-network.nl