Bedrijfsuitje Leeuwarden

Een sportief bedrijfsuitje voor iedereen

 • Een sportief en ludiek bedrijfsuitje in Leeuwarden
 • Door de vele activiteiten is er voor ieder wat wils
 • Geniet van een hapje en drankje in ons sportcafé

Offerte aanvragen

Prijs
vanaf € 19,50 per persoon
Duur
vanaf 1 uur
Personen
vanaf 6 deelnemers
Locaties
Leeuwarden

Mountain Network is al 30 jaar actief in de klim-, buiten- en bergsport. Met die jarenlange ervaring hebben wij in onze nieuwste locatie in Leeuwarden, Noardwand, een aantal activiteiten ontwikkeld die passen bij de behoefte van bedrijven. Of u nu op zoek bent naar een ludiek bedrijfsuitje, een indoor of outdoor activiteit of naar iets compleet anders; Mountain Network kan het voor u waarmaken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Bent u op zoek naar een uniek, sportief en/of ludiek bedrijfsuitje in Leeuwarden? Dan bent u bij Noardwand zeker aan het goede adres. Aan de hand van uw wensen maken wij een programma geheel op maat, met de diverse activiteiten die wij bieden. Heeft u een bepaald doel met uw dag (teambuilding, informeel, gezellig en actief)? Laat u dan adviseren over een geschikt programma.

Klimmen

Maak samen met uw collega’s kennis met de klimsport. In het sportklimmen staan samenwerken en vertrouwen centraal. Samen met uw collega’s en onze gecertificeerde instructeurs gaat u de strijd aan met de klimwanden. Na een korte instructie gaat het team met elkaar aan de slag om elkaar de klimwanden op te helpen. Natuurlijk blijven onze instructeurs voortdurend bij de groep om de veiligheid te waarborgen. Of u nu op zoek bent naar een activiteit waarin het team lekker met elkaar bezig is, of waar de nadruk meer op teambuilding ligt, onze clinics zijn geheel naar uw wensen in te vullen.

Clip ’n Climb

Clip ’n Climb in Noardwand is een laagdrempelige activiteit voor maximaal 14 personen. Maar liefst elf kleurrijke en spannende klimchallenges staan voor u klaar om beklommen te worden. Na een korte instructie kunnen de collega’s zelfstandig door de klimarena bewegen en de challenges kiezen die zij willen doen. Ideaal voor kleine teams die een leuke activiteit op hoogte zoeken.

Flightline Free Fall

Voor de echte daredevil is er de Flightline Free Fall. Sluit het actieve gedeelte af met een knal door deze vrije val vanaf de top van ons klimcentrum. Met een helm op, een speciale gordel aan en gezekerd aan een speciale lier springt u vanaf de bovenste verdieping van ons torenhoge pand letterlijk het raam uit! Na een flinke vrije val wordt uw val geremd en staat u even later weer veilig om de grond. Deze activiteit is heel spannend en uitdagend, u moet uzelf echt even overgeven aan de techniek.

Catering

Ons gezellige bergsportcafé is het middelpunt van het sportcomplex en onmisbaar als start of afsluiting van het bedrijfsuitje. Geniet van een hapje en drankje bij de open haard, of geniet van een heerlijke lunch. Vraag naar de mogelijkheden!

Voorbeeldprogramma

Dit is een mogelijk programma op basis van 25 personen:

 • 13:00 uur: aankomst met een kopje koffie of thee
 • 13:30 uur: groep 1 klimmen, groep 2 Flightline Free Fall
 • 14:45 uur: groep 1 Flightline Free Fall, groep 2 klimmen
 • 16:00 uur: borrel in ons gezellige sportcafé
 • 17:00 uur: afsluiting

Waarom Mountain Network?

 • Wij zijn al 30 jaar actief op 7 locaties in Nederland om iedereen veilig naar de top te krijgen.
 • Mountain Network is een NKBV-opleidingscentrum; onze instructeurs zijn gecertificeerd volgens de nieuwste eisen van de NKBV.
 • Onze jarenlange ervaring zorgt ook in onze nieuwste locatie in Leeuwarden ervoor dat u een perfect bedrijfsuitje heeft.
 • Noardwand is onze nieuwste locatie, gelegen in sportcomplex Rengers met voldoende gratis parkeerruimte in de buurt.

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: 088-1236826 of mail: sales@mountain-network.nl