Bedrijfsuitje Leeuwarden

Een sportief bedrijfsuitje voor iedereen

Mountain Network is al 30 jaar actief in de klim-, buiten- en bergsport. Met die jarenlange ervaring hebben wij in onze nieuwste locatie in Leeuwarden, Noardwand, een aantal activiteiten ontwikkeld die passen bij de behoefte van bedrijven. Of je nu op zoek bent naar een ludiek bedrijfsuitje, een indoor of outdoor activiteit of naar iets compleet anders; Mountain Network kan het voor je waarmaken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.


KLIMMEN

Maak samen met jouw collega’s kennis met de klimsport. In het sportklimmen staan samenwerken en vertrouwen centraal. Samen met jouw collega’s en onze gecertificeerde instructeurs ga je de strijd aan met de klimwanden. Na een korte instructie gaat het team met elkaar aan de slag om elkaar de klimwanden op te helpen. Natuurlijk blijven onze instructeurs voortdurend bij de groep om de veiligheid te waarborgen. Of je nu op zoek bent naar een activiteit waarin het team lekker met elkaar bezig is, of waar de nadruk meer op teambuilding ligt, onze clinics zijn geheel naar jouw wensen in te vullen.


CLIP 'N CLIMB

Clip ’n Climb in Noardwand is een laagdrempelige activiteit voor maximaal 14 personen. Maar liefst elf kleurrijke en spannende klimchallenges staan voor je klaar om beklommen te worden. Na een korte instructie kunnen de collega’s zelfstandig door de klimarena bewegen en de challenges kiezen die zij willen doen. Ideaal voor kleine teams die een leuke activiteit op hoogte zoeken.


BOULDEREN

Boulderen is klimmen op minder grote hoogte, maximaal 4.5 meter hoog. Geen touwen, maar dikke valmatten zorgen voor de veiligheid. Het boulderen lijkt laagdrempeliger omdat de wanden niet zo hoog zijn en je er in principe direct mee aan de slag kan. Maar daarom is boulderen niet minder uitdagend, het is niet voor niets een olympische sport. Het zoeken naar de oplossing voor een klimprobleem is een leuke en interessante team effort. Uiteraard is er een instructeur van ons aanwezig om ervoor te zorgen dat je de goede skills leert om de boulderuitdaging succesvol af te ronden.


CATERING

Ons gezellige bergsportcafé is het middelpunt van het sportcomplex en onmisbaar als start of afsluiting van het bedrijfsuitje. Geniet van een hapje en drankje bij de open haard, of geniet van een heerlijke lunch. Vraag naar de mogelijkheden!


UNIEK UITJE OP MAAT

Ben je op zoek naar een uniek, sportief en/of ludiek bedrijfsuitje in Leeuwarden? Dan ben je bij Noardwand zeker aan het goede adres. Aan de hand van jouw wensen maken wij een programma geheel op maat, met de diverse activiteiten die wij bieden.

Heb je een bepaald doel; bijvoorbeeld een teambuilding, informele, gezellige en actieve dag? Stuur een mail naar sales@mountain-network.nl of bel 088-1236900 en laat je adviseren over de mogelijkheden van een programma op maat.


Waarom Mountain Network

  • Wij zijn al meer dan 30 jaar actief op 7 locaties in Nederland om iedereen veilig naar de top te krijgen.
  • Mountain Network is een NKBV-opleidingscentrum; onze instructeurs zijn gecertificeerd volgens de nieuwste eisen van de NKBV.
  • Onze jarenlange ervaring zorgt ook in onze nieuwste locatie in Leeuwarden ervoor dat je een perfect bedrijfsuitje hebt!

Neem contact op voor meer informatie

Bel: 088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl

Contactinformatie

Telefoon
088-1236900
sales@mountain-network.nl