Clip ’n Climb feestje Leeuwarden

Inklikken en aan de slag op 11 challenges

 • 11 kleurrijke uitdagingen om lekker te klimmen en klauteren
 • Spannend en uitdagend
 • Geniet van lekkers en limonade ons sportcafé

Boeken

Prijs
vanaf € 135,00 per feestje
Duur
ca. 2 uur
Personen
7 tot 12 deelnemers
Instroom
vanaf 5 jaar oud
Locaties
Noardwand Leeuwarden

Ben jij opzoek naar het leukste, stoerste en meest onvergetelijke feestje? Kom dan naar Noardwand voor de enige echte Clip ‘n Climb in Friesland. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je lekker klimmen en klauteren op verschillende kleurrijke klimwanden. Moedig elkaar aan om hoger te komen, kruip door de grot of doe een wedstrijdje wie als eerst boven is!

Hoe werkt Clip ‘n Climb? Je krijgt eerst een uitgebreide instructie, samen met de instructeur trekken jullie een klimgordel aan en gaan daarna naar de Clip ‘n Climb arena. We hebben elf uitdagende klimwanden voor je klaar staan. Je kunt zelf uitzoeken waar je wilt beginnen. Je ‘clipt’ jezelf in bij de klimwand en je wordt automatische gezekerd naar de top! Om naar beneden te gaan hoef je je alleen maar los te laten. Elke klimuitdaging heeft drie moeilijkheidsgraden; je kunt het dus zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt.

Clip ‘n Climb is geschikt voor kids vanaf 5 jaar en ook volwassenen kunnen zich hier uitstekend vermaken.

Na Clip ’n Climb is het tijd om heerlijk te smullen in ons gezellige sportcafé. Je kan kiezen voor chips, muffins of friet. Voor iedereen is er ook een heus ‘Clip ’n Climb diploma’ als aandenken. Jij als jarige wordt natuurlijk nog eens extra in het zonnetje gezet!  Je kan bijna elke dag van de week bij ons terecht voor je feestje!

VOORBEELDPROGRAMMA

Wij werken voor kinderfeestjes in vaste tijden. Bij online boeken zie je de beschikbare dagen en tijden. De starttijd is de tijd waarop de instructie start.

 • 09:45 uur: Aankomst
 • 10:00 uur: Start instructie
 • 10:15 tot 11:30 uur: Aan de slag met de challenges
 • 11:30 uur: Cadeautjes uitpakken en Frietjes eten
 • 12:00 uur: Afsluiten en omkleden

Extra informatie

 • De Clip ’n Climb kan niet gedaan worden op klimschoenen of schoenen met zwarte zolen
 • Capuchons of losse haren zijn niet toegestaan. Losse haren moeten in een staart.
 • Er kunnen op de Clip ’n Climb ongeveer 16 tot 18 deelnemers deelnemen. Het kan dus voorkomen dat er meerdere feestjes of groepjes tegelijk zijn.

KINDERFEESTJES BIJ MOUNTAIN NETWORK

 • Wij zijn al 30 jaar actief op zeven locaties in Nederland om iedereen veilig naar de top te krijgen.
 • Mountain Network is een NKBV-opleidingscentrum; onze instructeurs zijn gecertificeerd volgens de meest recente eisen van de NKBV.
 • Er is geen actieve rol van ouders / extra volwassenen noodzakelijk, maar dit mag natuurlijk wel. Onze instructeurs blijven voortdurend bij de kids om alles veilig te laten verlopen.
 • Noardwand in Leeuwarden is ons nieuwste klimcentrum, gevestigd naast Zwembad de Blauwe Golf en sportcentrum Rengers

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Type Catering Opgeven
Direct boeken

Wilt u binnen een week het feestje laten plaatsvinden, neem dan contact met ons op via sales@mountain-network.nl of telefonisch tijdens kantooruren op 088-1236900.

Kosten

Wij werken met groepsprijzen. Het klimmen en de catering zitten bij deze prijzen inbegrepen.

Feestje 7 t/m 9 kids 10 t/m 12 kids
Clip ’n Climb feestje met chips € 135,00 € 190,00
Clip ’n Climb feestje met friet € 165,00 € 225,00

Beschikbare data en tijden

Wij kunnen feestjes op diverse data en tijden organiseren. Wil je weten welke data en tijden mogelijk zijn? Kijk dan hierboven in de boekingsmodule. Na het invullen van het aantal personen zie je alle data die nog beschikbaar zijn. Wil je weten hoe laat er nog feestjes kunnen starten? Klik dan de gewenste datum aan. Je kan desgewenst direct doorklikken naar direct boeken.

Inbegrepen

 • Anderhalf uur klimmen onder begeleiding van een instructeur
 • Catering ( chips, friet incl. limonade)
 • Cadeautje voor de jarige

Uitbreidingsmogelijkheden

 • Uitnodigingskaarten (€ 7,50 per set van max. 12 kaarten)
 • Cadeautje in de vorm van een mini-klimhaak (karabiner) voor alle kinderen (€ 12,50 voor een feestje van 7 t/m 9 kids, € 17,50 voor een feestje van 10 t/m 12 kids).
 • Waterijsje  (€ 10,00 voor een feestje van 7 t/m 9 kids, € 13,50 voor een feestje van 10 t/m 12 kids).

Minimum leeftijd

Voor elk feestje geldt dat de deelnemers minimaal 5 jaar oud moeten zijn op de dag van het feestje.

Aantal deelnemers groepsboeking

Je boekt een feestje voor maximaal 9 of maximaal 12 kids. Mountain Network verrekent niet de reeds betaalde kosten als u met minder personen deelneemt aan een groepsactiviteit dan u online geboekt heeft.

De wet op de bedenktijd bij koop op afstand (het herroepingsrecht) is op onze diensten en reizen niet van toepassing. Dit betekent dat u géén recht heeft om de boeking zomaar te ontbinden binnen 14 dagen. Voor de annuleringsmogelijkheden kunt u onze betalings- en annuleringsvoorwaarden raadplegen.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl