Clip ’n Climb feestje Leeuwarden

Inklikken en aan de slag op 11 challenges

 • 11 kleurrijke uitdagingen om lekker te klimmen en klauteren
 • Maak een spannende tocht door ons grottenstelsel
 • Geniet van lekkers en limonade ons sportcafé

Boeken

Prijs
vanaf € 16,75
Duur
ca. 2 uur
Personen
6 tot 16 deelnemers
Instroom
vanaf 5 jaar oud
Locaties
Leeuwarden

Ben jij opzoek naar het leukste, stoerste en meest onvergetelijke feestje? Kom dan naar Noardwand voor de enige echte Clip ‘n Climb en Caving in Friesland. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je lekker klimmen en klauteren op verschillende kleurrijke klimwanden. Moedig elkaar aan om hoger te komen, kruip door de grot of doe een wedstrijdje wie als eerst boven is!

Hoe werkt Clip ‘n Climb? Je krijgt eerst een uitgebreide instructie, samen met de instructeur trekken jullie een klimgordel aan en gaan daarna naar de Clip ‘n Climb arena. We hebben elf uitdagende klimwanden (link naar foto’s van de uitdagingen) voor je klaar staan. Je kunt zelf uitzoeken waar je wilt beginnen. Je ‘clipt’ jezelf in bij de klimwand en je wordt automatische gezekerd naar de top! Om naar beneden te gaan hoef je je alleen maar los te laten. Elke klimuitdaging heeft drie moeilijkheidsgraden, je kunt het zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt. Naast de Clip ‘n Climb ga je ook met je vriendjes en vriendinnetjes de grotten in. Met een helm en een hoofdlamp op kruip je door nauwe gangen, die er uitzien als echte rotsen, en probeer je je weg te vinden in het donker.

Clip ‘n Climb en Caving is geschikt voor kids vanaf 5 jaar en ook volwassenen kunnen zich hier uitstekend vermaken.

Na Clip ’n Climb is het tijd om heerlijk te smullen in ons gezellige sportcafé. Je kan kiezen voor chips, verjaardagstaart of friet. Jij als jarige wordt natuurlijk extra in het zonnetje gezet! Je kan bijna elke dag van de week bij ons terecht voor je feestje!

VOORBEELDPROGRAMMA

Wij werken voor kinderfeestjes in vaste tijden. Bij online boeken zie je de beschikbare dagen en tijden. De starttijd is de tijd waarop de instructie start.

 • 09:45 uur: Aankomst
 • 10:00 uur: Start instructie
 • 10:15 tot 11:30 uur: Aan de slag met de challenges
 • 11:30 uur: Cadeautjes uitpakken en Frietjes eten
 • 12:00 uur: Afsluiten en omkleden

Extra informatie

 • De Clip ’n Climb kan niet gedaan worden op klimschoenen of schoenen met zwarte zolen
 • Capuchons of losse haren zijn niet toegestaan. Losse haren moeten in een staart.

KINDERFEESTJES BIJ MOUNTAIN NETWORK

 • Wij zijn al 30 jaar actief op zeven locaties in Nederland om iedereen veilig naar de top te krijgen.
 • Mountain Network is een NKBV-opleidingscentrum; onze instructeurs zijn gecertificeerd volgens de meest recente eisen van de NKBV.
 • Er is geen actieve rol van ouders / extra volwassenen noodzakelijk, maar dit mag natuurlijk wel. Onze instructeurs blijven voortdurend bij de kids om alles veilig te laten verlopen.
 • Noardwand in Leeuwarden is ons nieuwste klimcentrum, gevestigd naast Zwembad de Blauwe Golf en sportcentrum Rengers

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Type Catering Opgeven
Direct boeken

Wilt u binnen een week het feestje laten plaatsvinden, neem dan contact met ons op via sales@mountain-network.nl of telefonisch tijdens kantooruren op 088-1236900.

Wil je vóór 15 juli het feestje laten plaatsvinden, neem dan contact met ons op, wij kijken dan mee met de beschikbaarheid. 

Kosten

Clip ’n Climb feestje met chips & limonade: € 16,70 per deelnemer
Clip ’n Climb feestje met taart & limonade: € 17,45 per deelnemer
Clip ’n Climb feestje met friet & limonade: € 19,95 per deelnemer

Voor alle feestjes geldt een minimum aantal van 6 deelnemers. Op een bepaalde tijd kunnen ook andere mensen/groepen deelnemen tot een maximum van 16 personen.

Beschikbare data en tijden

Clip ’n Climb feestjes kunnen op bijna elke dag van de week worden georganiseerd. In de boekingsmodule vind je alle beschikbare tijden en data en kan je direct een feestje vastleggen.

Inbegrepen

 • Anderhalf uur Clip ’n Climb, grottenparcours (inclusief instructie)
 • Catering
 • Verzekering
 • Cadeautje voor de jarige

Uitbreidingsmogelijkheden

 • Uitnodigingskaarten (€ 6,85 per set van max. 12 kaarten)
 • Cadeautje in de vorm van een mini-klimhaak (karabiner) voor alle kinderen (€ 1,75 p.p.)
 • Waterijsje (€ 1,00 p.p.)

Minimum leeftijd

Voor elk feestje geldt dat de deelnemers minimaal 5 jaar oud moeten zijn op de dag van het feestje.

Aantal deelnemers groepsboeking

Wij adviseren u het minimum aantal deelnemers te boeken. Mountain Network verrekent namelijk niet de reeds betaalde kosten als u met minder personen deelneemt aan een groepsactiviteit dan u online geboekt heeft. Uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de activiteit kunt u extra deelnemers bijboeken door een e­-mail te sturen naar sales@mountain­-network.nl. De extra kosten dient u vervolgens per pin of credit card op locatie te voldoen. Klik hier voor de betalings- en annuleringsvoorwaarden.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236826 of mail: sales@mountain-network.nl