Openingsweekend boulder

23 & 24 april 2022 - Noardwand, Leeuwarden

Op zaterdag 23 en zondag 24 april vieren we de opening van de nieuwe boulderhal met leuke activiteiten, masterclasses en challenges. Benieuwd? Je bent van harte welkom!


Op 23 en 24 april wordt de opening van de nieuwe boulderhal groots gevierd met een heus openingsweekend! Maar liefst 84 boulders, verdeeld in zes circuits en twee verdiepingen staan voor je klaar om beklommen te worden. Durf jij de uitdaging aan?

Zaterdag 23 april – Maak kennis met het boulderen en Noardwand

Zaterdag 23 april staat in het teken van kennismaken met Noardwand en boulderen. Heb je geen ervaring met boulderen? Elk uur verzorgen wij introductielessen boulderen voor maar € 5,00! Ideaal om een vliegende start te maken op de vele boulders. Reserveren kan hieronder. Uiteraard is er ook voor boulderaars die ons nog niet kennen van alles te doen. We geven een demo routebouwen, demo’s boulderen en hebben we de ‘La Sportiva Challenge’. Top je een boulder? Dan maak je kans op een maandabonnement. Wil je zelfstandig komen boulderen? Dan hoef je je niet aan te melden, maar let op! Het kan druk zijn.

Zondag 24 april – Masterclasses en meer voor ervaren boulderaars

Zondag 24 april openen we de deuren officieel voor klanten van Mountain Network en meer ervaren boulderaars. Er worden masterclasses verzorgd door Andy Gullsten – Fins topklimmer en ambassadeur van La Sportiva en Leto Cavé – Nederlands kampioen Lead klimmen. Hiervoor kan je je opgeven via Toplogger onder de knop Boulderen -//- Boulder Gym.  Daarnaast organiseren we ook vandaag de La Sportiva Challenge. Top je een boulder vandaag? Dan maak je kans op een crashpad van La Sportiva! Wil je zelfstandig komen boulderen? Dat kan zonder reservering! Let op: het kan druk worden. Kan je zaterdag geen kennis met ons maken? Ook vandaag organiseren wij introductielessen voor maar € 5,00. 

Boeken introductielessen

Facts and figures nieuwe boulderhal

  • 90 boulders, verdeeld over zes circuits;
  • Twee verdiepingen, met een totale oppervlakte van 927 m2;
  • 720 m2 boulderoppervlakte.