Vrijgezellenfeest Leeuwarden

Het spannendste vrijgezellenfeest van Friesland

 • Sluit je vrijgezellenbestaan af op grote hoogte
 • Clip 'n Climb, boulder/klimmen of Flightline Free Fall
 • Sluit af met een hapje en drankje in ons gezellige sportcafé

Offerte aanvragen

Prijs
vanaf € 19,50 per persoon
Duur
afhankelijk van het programma
Personen
vanaf 6 deelnemers
Locaties
Leeuwarden

Voor het spannendste vrijgezellenfeest van Friesland moet je bij Noardwand in Leeuwarden zijn.

Het afsluiten van het vrijgezellenbestaan moet natuurlijk met een knal gebeuren. Daarvoor zorgen wij bij Noardwand in Leeuwarden! Van Clip ’n Climb tot klimmen en natuurlijk de spectaculaire Flightline Free Fall, om de vrijgezel echt de duik in het diepe te laten maken. Uiteraard zorgen wij voor deskundige instructeurs, zodat de toekomstige bruid of bruidegom niets kan overkomen.

Clip ’n Climb

Clip ’n Climb in Noardwand is een laagdrempelige activiteit voor maximaal 14 personen. Maar liefst elf kleurrijke en spannende klimchallenges staan voor je klaar om beklommen te worden. Na een korte instructie kunnen jullie zelfstandig door de klimarena bewegen en de challenges kiezen die jullie willen doen. Ideaal voor kleine groepen die een leuke en laagdrempelige activiteit op hoogte zoeken.

Klimmen/boulderen

Maak samen met de vrijgezel en je vrienden/vriendinnen kennis met de klimsport. Onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs gaan jullie aan de slag om elkaar de klimwanden op te helpen. Jullie zullen echt moeten samenwerken om de top van de klimwanden te bereiken. De top van ons klimcentrum ligt op maar liefst 20 meter hoogte! Gedurende de hele clinic is er een instructeur bij, om de veiligheid voortdurend te waarborgen.

Boulderen is een laagdrempelige variant op lagere wanden zonder touwen en zekeren met dikke valmatten om een val te breken. Vergis je niet; je moet echt op je eigen kracht vertrouwen om de routes uit te klimmen. Samen gaan jullie de boulderproblemen proberen op te lossen, onder begeleiding van een deskundige instructeur die jullie tips en tricks geven.

Flightline Free Fall

Voor de echte daredevil is er de Flightline Free Fall. Laat de vrijgezel letterlijk een sprong in het diepe nemen vanaf de top van Noardwand. Met een helm op, een speciale gordel aan en gezekerd aan een speciale lier spring je vanaf de bovenste verdieping van ons torenhoge pand letterlijk het raam uit! Na een flinke vrije val wordt je val geremd en sta je even later weer veilig om de grond. Deze activiteit is heel spannend en uitdagend, je moet je echt even overgeven aan de techniek.

Catering

Ons gezellige sportcafé is het middelpunt van het sportcomplex en onmisbaar als start of afsluiting van het vrijgezellenfeest. Geniet van een hapje en drankje bij de open haard, of geniet van een heerlijke lunch. Vraag naar de mogelijkheden!

Voorbeeldprogramma

 • 13:00 uur: aankomst met een kopje koffie of thee
 • 13:30 uur: Klimmen
 • 14:45 uur: Clip ’n Climb
 • 15:45 uur: Flightline Free Fall
 • 16:15 uur: Borrel in ons gezellige sportcafé
 • 17:00 uur: Afsluiting, tijd om het centrum van Leeuwarden onveilig te maken

Waarom Mountain Network?

 • Wij zijn al 30 jaar actief op 7 locaties in Nederland om iedereen veilig naar de top te krijgen.
 • Mountain Network is een NKBV-opleidingscentrum; onze instructeurs zijn gecertificeerd volgens de nieuwste eisen van de NKBV.
 • Onze jarenlange ervaring zorgt ook in onze nieuwste locatie in Leeuwarden ervoor dat we jouw perfecte vrijgezellenfeest organiseren
 • Noardwand is onze nieuwste locatie, gelegen in sportcomplex Rengers met voldoende gratis parkeerruimte in de buurt.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236826 of mail: sales@mountain-network.nl

Video