Reserveren klimmen Amsterdam

Reserveer hier je klim-, boulder- of fitness-sessie

 • Reserveer hier je sportsessie
 • Klimmen (binnen én buiten), boulderen en fitness
 • Lees de informatie op deze website goed door

Boeken

Prijs
afhankelijk van toegangsbewijs
Duur
afhankelijk van dagdeel en sport
Personen
max. sporters per sessie: 40 binnen, 20 buiten, 15 boulder en 10 fitness
Locaties
Amsterdam

Via deze pagina reserveer je je klim-, boulder- of fitness-sessie bij Mountain Network Amsterdam. Let op: alleen zelfstandig sporters kunnen via deze pagina reserveren, voor kennismakingslessen, cursussen, of groepsuitjes kijk je op de pagina klimaanbod.

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 13:00-23:00 uur
Zaterdag & zondag: 09:00-19:00 uur

We hanteren een maximaal aantal bezoekers. Via de reserveringsmodule kan je voor de verwachte piekmomenten een reservering maken om zeker te zijn van een plekje. Doordeweeks is dit in de avond van 19:00 tot 23:00 uur. Je hoeft dan niet om 19:00 uur binnen te komen, we houden je plekje de hele avond voor je vrij.  Voor boulderen en buiten klimmen verwachten we naast de doordeweekse avond ook in het weekend piekmomenten en is reserveren raadzaam. Buiten de verwachte piekmomenten is reserveren niet nodig en niet mogelijk, je kan dan gewoon binnen lopen en aan de slag.

Te reserveren blokken

 • Binnen klimmen: 19:00-23:00 uur (alleen doordeweeks)
 • Buiten klimmen: doordeweeks om 19:00-21:00 uur & 21:00-23:00 uur. In het weekend kan je om 09:00, 11:00, 13:00, 15:00 & 17:00 reserveren voor een klimsessie van 2 uur.
 • Boulderen: doordeweeks om 19:00-21:00 uur & 21:00-23:00 uur. In het weekend kan je om 09:00, 11:00, 13:00, 15:00 & 17:00 reserveren voor een bouldersessie van 2 uur.

Buiten deze tijden, en voor de fitness, kan je dus gewoon aankomen zonder reservering en aan de slag, mits er voldoende capaciteit is.

INFORMATIE

 • Een zelfstandig klimmer is een persoon met een klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope of hoger. Een zelfstandig boulderaar heeft geen klimvaardigheidsbewijs nodig.
 • Zowel abonnementhouders, strippenkaarthouders als mensen met een los entreebewijs kunnen een plek reserveren.
 • Wil je een dagmaaltijd mee eten? Dan kan dat om 18:30 uur (vóór het avondklimblok). Dit kun je bij je reservering direct aangeven, of even bellen met 088 123 68 35 op de dag dat je wil mee eten.
 • Wil je na het sporten nog een drankje nuttigen? Gezellig! Op basis van beschikbare plaatsen kan je zitten aan de bar of aan een van de tafels in de horecaruimte of op het terras. Ook de shop is gewoon open.
 • Meer informatie omtrent de Corona maatregelen vind je op: mountain-network.nl/corona. Hier vind je ook de richtlijnen van jouw activiteit(en). Stel jezelf goed op de hoogte voordat je naar de locatie komt.
 • De fitness is enkel toegankelijk voor abonnementhouders, je hoeft niet te reserveren. De bewoners van de Eretribune hoeven voor hun trainingssessies ook niet meer te reserveren.

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie:

Direct boeken

Discipline Type entreebewijs Opgeven
Direct boeken

Hierboven kies je de juiste discipline en het juiste toegangsbewijs. Via de knop Direct boeken kom je in het reserveringssysteem. Indien je voor een los entreebewijs kiest, dan kan je deze op locatie pinnen. Let op: we accepteren geen contanten!

RESERVEREN

Kies hierboven wat op jou van toepassing is. Je kan slechts voor één persoon tegelijk reserveren. Staat jouw favoriete datum en/of tijd niet meer in de reserveringsmodule? Dan zijn we helaas op dat moment volgeboekt. Het is niet mogelijk om extra plekjes vrij te maken. Abonnementhouders kunnen tot 30 dagen vooruit reserveren, strippenkaarthouders en klimmers met een los entreebewijs kunnen tot 14 dagen vooruit reserveren.

Voor de tarieven van losse toegangsbewijzen, strippenkaarten en abonnementen kijk je hier. Wil je een strippenkaart kopen of een abonnement afsluiten, dan kan dat alleen aan de balie.

VOORWAARDEN

 • Je kan alleen klimmen indien je beschikt over minimaal een klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope. Voor zelfstandig boulderaars of fitnessers zijn geen instroomeisen. Iedereen maakt een reservering of koopt een toegangsbewijs, óók als men alleen maar zekert (met een introducee).
 • Tevens dien je ingeschreven staan bij Mountain Network. Dit kan online via mountain-network.nl/inschrijven. Blijk je bij controle niet te staan ingeschreven, dan kan je helaas niet sporten.
 • De Algemene Voorwaarden van Mountain Network zijn van toepassing op deze activiteit.
 • Tot 24 uur voor je geplande tijdslot kun je een mailtje naar de locatie sturen om je sessie te annuleren. Klim je op een strippenkaart, dan wordt er geen strip van je kaart afgeboekt. Annuleer je binnen 24 uur, of kom je niet naar je geplande tijdslot? Dan wordt er een strip van je strippenkaart afgeboekt indien van toepassing.

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie:

Mountain Network Amsterdam
+31 (0)88 123 68 35 of mail: amsterdam@mountain-network.nl