Start2Climb

Maak kennis met het sportklimmen in samenwerking met Decathlon in Amsterdam

 • Maak kennis met het sportklimmen
 • Onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs
 • Met een giftcard twv € 5,00 voor Decathlon in Amsterdam

Boeken

Prijs
€ 15,00
Duur
1,5 uur
Instroom
vanaf 8 jaar
Locaties
Amsterdam

In de maand november lanceren wij Start2Climb: dé manier om kennis te maken met het sportklimmen. Samen met Decathlon in Amsterdam laten wij je kennismaken met het sportklimmen. Doe je in november mee met Start2Climb? Dan ontvang je een giftcard van € 5,00 om te besteden bij één van de vestigingen van Decathlon in Amsterdam!

In samenwerking met Decathlon in Amsterdam start Mountain Network Amsterdam met Start2Climb, de leukste manier om kennis te maken met het sportklimmen. De combinatie van de grootste sportwinkel van Nederland met Mountain Network zorgt ervoor dat we jou op een unieke manier kunnen laten kennismaken met deze nieuwe Olympische sport, die in 2020 in Tokyo voor het eerst te zien zal zijn.

Onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur ga je met allemaal Start2Climbers de klimwanden op.  Je krijgt enkele basis klim- en zekertechnieken mee, maar gaat natuurlijk vooral veel klimmen! In anderhalf uur tijd dompelen we je helemaal onder in de klimsport. Let op: klimmen kan, net als bij ons, een ongezonde obsessie van je worden! Dit stimuleren we dan ook met een giftcard ter waarde van € 5,00 om te besteden bij Decathlon in Amsterdam; je krijgt ook nog maar liefst 15% korting op een basiscursus klimmen!

Sportklimmen in Amsterdam

WHAT’S NEXT?

Als je het klimvirus te pakken hebt kan je een cursus overwegen om zelfstandig klimmer te worden. Daarvoor volg je een basiscursus voor volwassenen. Hiermee start je klimcarrière pas echt! Kinderen kunnen altijd instromen bij onze Mountain Club, dé klimclub voor avontuurlijke kids!

PRAKTISCHE INFORMATIE:

 • Op vaste momenten in de week
 • Graag een kwartier voor aanvang aanwezig zijn voor omkleden en aanmelden
 • Kleding: Soepel zittende sportkleding met schone sportschoenen

 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Locatie Opgeven
Direct boeken

Kosten

€ 15,00 per deelnemer, inclusief gift card t.w.v. € 5,00 voor Decathlon én een kortingsbon voor maar liefst 15% korting op een basiscursus bij MN Amsterdam

Beschikbare data en tijden

Meerdere keren per week organiseren wij Start2Climb. Wil je weten wanneer de volgende is? Kijk dan hierboven in de boekingsmodule. Na het invullen van het aantal personen zie je alle data die nog beschikbaar zijn. Wil je weten welke tijden er op een bepaalde datum beschikbaar zijn? Klik dan de gewenste datum aan. Je kan desgewenst direct doorklikken naar direct boeken.

Inbegrepen

 • Anderhalf uur klimmen onder volledige begeleiding van een instructeur
 • Gebruik van klimmateriaal (geen schoenen)
 • Ongevallen verzekering

Overige

 • Minderjarige deelnemers mogen alleen deelnemen na toestemming van ouders/verzorgers. Het formulier Toestemming wettelijk vertegenwoordiger dient en aan de balie afgeven. Zonder formulier mag er niet geklommen worden.
 • Je kunt maximaal 4 personen tegelijkertijd boeken.
 • De wet op de bedenktijd bij koop op afstand (het herroepingsrecht) is op onze diensten en reizen niet van toepassing. Dit betekent dat u géén recht heeft om de boeking zomaar te ontbinden binnen 14 dagen. Voor de annuleringsmogelijkheden kunt u onze betalings- en annuleringsvoorwaarden raadplegen..

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Amsterdam
+31 (0)88 123 68 35 of mail: amsterdam@mountain-network.nl