Vrijgezellenfeest Amsterdam

Het leukste vrijgezellenfeest op grote hoogte

  • Sluit je vrijgezellenbestaan goed af
  • Spannend en sportief vrijgezellenfeest
  • Sluit af met een hapje en drankje in ons gezellige bergsportcafé

Offerte aanvragen

Prijs
vanaf € 29,95 per persoon
Duur
2 uur actief
Personen
minimaal 6 deelnemers
Locaties
Amsterdam, Nieuwegein, Heerenveen, Arnhem, Dordrecht

Bij Mountain Network Amsterdam beleef je hét hoogtepunt van je vrijgezellenbestaan. Onze klimhal is volledig uitgerust met de modernste technieken om je vrijgezellenfeest tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Het vrijgezellenbestaan goed afsluiten doe je bij Mountain Network in Amsterdam. Speciaal voor vrijgezellenfeesten hebben we een sportief arrangement ontwikkelt, waarmee je de vrijgezel op spectaculaire wijze in het zonnetje zet. Tijdens het vrijgezellenfeest maken jullie een sportieve tocht door onze klimhal in Amsterdam West. Naast het klassieke wandklimmen, met touwen en zekeren, moedigen jullie de vrijgezel aan tijdens een vrije abseil in onze abseilschacht van 17,5 meter hoog! Voor extra spanning en sensatie gaan jullie ook nog boulderen, klimmen zonder touwen en gordels, op wanden met dikke valmatten eronder. Jullie worden gedurende de hele tijd begeleid door één of meerdere instructeurs, die continu de veiligheid waarborgen. De vrijgezel moet natuurlijk wel ongeschonden voor het altaar verschijnen!

Na inspanning komt ontspanning. Met een biertje of frisje en een hapje, sluit je af in ons gezellige bergsportcafé. Of misschien is dit wel de eerste halte van het beste vrijgezellenfeest ooit!

Voorbeeldprogramma

  • 12:45 uur aankomst
  • 13:00 uur klimmen, abseilen en boulderen
  • 15:00 uur borrel
  • 15:30 uur afsluiting

Kosten: € 29,95 activiteit, € 6,75 borrelpakket (1 drankje uit het basisassortiment en een borrelgarnituur) per persoon. Prijzen zijn inclusief gebruik materiaal (geen klimschoenen), instructie en btw.

Het is ook mogelijk om een groepsuitje van anderhalf uur te organiseren. Onder begeleiding van een instructeur gaan jullie met elkaar aan de slag om elkaar de klimwanden op te krijgen. Samenwerken en vertrouwen staan centraal. De instructeur zorgt natuurlijk continu voor de veiligheid. Kosten voor een dergelijke clinic zijn € 19,95 per persoon, inclusief gebruik materiaal (geen klimschoenen, instructie en btw. Uiteraard kun je ook bij deze clinic afsluiten met een hapje en een drankje in ons gezellige bergsportcafé.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl