Vrijgezellenfeest Arnhem

Het leukste vrijgezellenfeest van Gelderland

  • Sluit je vrijgezellenbestaan af op grote hoogte
  • Bedwing onze Adventure Towers
  • Sluit af met een hapje en drankje.

Offerte aanvragen

Prijs
vanaf € 39,00 per persoon
Duur
4 uur
Personen
minimaal 8 deelnemers
Locaties
Arnhem

Wil je op een sportieve en ludieke manier je vrijgezellenbestaan afsluiten? Kom dan klimmen in hét klimcentrum van Gelderland.

Klimhal Mountain Network Arnhem is dé ideale locatie om een vrijgezellenfeest te organiseren! Wij hebben speciaal voor vrijgezellenfeesten een compleet en onvergetelijk arrangement ontwikkeld.

Na een uitgebreide uitleg van onze instructeur starten de deelnemers met het hoogte- en challenge parcours van de Adventure Torens. Deze torens zijn uniek in Nederland en staan garant voor een spectaculaire belevenis op hoogte! De oversteek begint op 25 meter hoogte in het valkennest van het klimcentrum en voert via verschillende touwbanen naar de eerste Tower en vervolgens naar tweede Tower. Daar aangekomen dalen de deelnemers middels een vrijhangende abseil af naar beneden. Uiteraard gaat de vrijgezel voorop!

Daarnaast is er genoeg tijd om de hoogte in te gaan op onze klimwanden van maximaal 16 meter hoog! Onze gecertificeerde instructeurs blijven voortdurend bij de groep, niet alleen om alles veilig te laten verlopen maar ook om er voor iedereen een leuke en onvergetelijke dag van te maken!

Na inspanning is het tijd voor ontspanning! Op ons terras staan de borrelhapjes klaar en kan een keuze gemaakt worden uit ons assortiment dranken. Dit arrangement kan ook worden uitgebreid met een barbecue of dinerbuffet.

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen te klimmen of alleen het Adventureparcours te doen. Neem hiervoor contact met ons op.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236826 of mail: sales@mountain-network.nl

Video