Vrijgezellenfeest Arnhem

Het leukste vrijgezellenfeest van Gelderland

  • Sluit je vrijgezellenbestaan af op grote hoogte
  • Bedwing onze Adventure Towers
  • Sluit af met een hapje en drankje.

Locaties & Data

Prijs
vanaf € 39,95 per persoon
Duur
ca. 2,5 uur
Personen
minimaal 8 deelnemers
Locaties
Arnhem

Wil je op een sportieve en ludieke manier je vrijgezellenbestaan afsluiten? Kom dan klimmen in hét klimcentrum van Gelderland.

Klimhal Mountain Network Arnhem is dé ideale locatie om een vrijgezellenfeest te organiseren! Wij hebben speciaal voor vrijgezellenfeesten een compleet en onvergetelijk arrangement ontwikkeld.

Na een uitgebreide uitleg van onze instructeur starten de deelnemers met het hoogte- en challenge parcours van de Adventure Torens. Deze torens zijn uniek in Nederland en staan garant voor een spectaculaire belevenis op hoogte! De oversteek begint op 25 meter hoogte in het valkennest van het klimcentrum en voert via verschillende touwbanen naar de eerste Tower en vervolgens naar tweede Tower. Daar aangekomen dalen de deelnemers middels een vrijhangende abseil af naar beneden. Uiteraard gaat de vrijgezel voorop! Daarnaast is er genoeg tijd om de hoogte in te gaan op onze klimwanden van maximaal 16 meter hoog! Onze gecertificeerde instructeurs blijven voortdurend bij de groep, niet alleen om alles veilig te laten verlopen maar ook om er voor iedereen een leuke en onvergetelijke dag van te maken!

Een vrijgezellenfeest is natuurlijk niet compleet zonder hapje en drankje. In ons bergsportcafé kunnen jullie genieten van een welverdiend frisje of biertje. Misschien is dit wel het startpunt van een succesvolle avond in de stad?

Voorbeeldprogramma:

  • 14:30 uur: Aankomst
  • 14:45 uur: Klimmen en Adventure Towers
  • 17:00 uur: Borrel in ons sportcafé
  • 17:30 uur: Afsluiting

Afhankelijk van de grootte van de groep kan het zijn dat we de activiteiten in een wisselprogramma aanbieden. De grootte van de groep is ook van invloed op de duur van het programma, ivm de beperkte capaciteit van de Towers. 

Kosten van het programma zijn € 39,95, inclusief hapje en drankje (1 consumptie uit het basisassortiment), inclusief instructeurs, benodigd materiaal (geen klimschoenen), en btw.

Uiteraard kun je ook alleen klimmen op de indoor klimwanden. In anderhalf uur krijg je de basisbeginselen mee van de instructeur. Jullie werken met elkaar samen om elkaar de klimwanden op te helpen. Uiteraard blijft de instructeur de gehele tijd bij jullie om de veiligheid voortdurend te waarborgen. Kosten voor een clinic van anderhalf uur zijn € 19,95 pp.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl

Video