Bedrijfsuitje Dordrecht

Het sportiefste bedrijfsuitje van Zuid-Holland

Als u op zoek bent naar een sportief en ludiek bedrijfsuitje, of een unieke manier van vergaderen dan moet u bij Mountain Network Dordrecht zijn. Ons klimcentrum vormt een inspirerende omgeving en is het ideale vertrekpunt voor een geslaagd evenement. Mountain Network Dordrecht is goed bereikbaar en ligt tegenover het Da Vinci College op Leerpark Dordrecht. De klimhal beschikt over een 17 meter hoge klimwand met unieke 3D-klimwanden. Onze instructeurs zijn volledig bevoegd om u en uw gezelschap veilig de top van de klimmuur te laten bereiken. In combinatie met de vergader- en cateringmogelijkheden, is Mountain Network Dordrecht de ideale locatie voor activiteiten en evenementen.


Op naar de Top in Dordrecht

Ons populairste arrangement is het Op naar de Top-arrangement. Tijdens dit sportieve en ludieke bedrijfsuitje klimt u samen met uw collega’s naar de top van de klimhal. Samen met uw collega’s verlegt u uw grenzen en er moet nauw worden samengewerkt. U zult zien dat de klimsport uitstekend geschikt is voor een bedrijfsuitje. Daarna staat er een heerlijk borrelgarnituur op u te wachten in ons gezellige sportcafé. Zo kunt u nog even met elkaar napraten onder het genot van een hapje en een drankje.


Vergaderen, meetings en teambuilding

Mountain Network Dordrecht biedt vele mogelijkheden tot het organiseren van uw vergadering, meeting en teambuildingdag. In samenwerking met het DaVinci-College op Leerpark Dordrecht bieden wij diverse vergaderzalen en cateringsmogelijkheden aan. Uiteraard staan wij u graag te woord om samen met u een op maat gemaakte activiteit te bedenken, die past bij het doel van uw bijeenkomst. Kijk verder voor meer informatie over onze andere arrangementen.