Kidsadventureparty Dordrecht

Een avontuurlijke tocht door het klimcentrum

 • Een spannend en sportief feestje
 • Klimmen, abseilen en boulderen
 • Sluit af met onbeperkt limonade en pannenkoeken, frietjes of verjaardagstaart

Boeken

Prijs
vanaf € 18,40 per deelnemer
Duur
2 uur
Personen
minimaal 8 deelnemers
Instroom
minimaal 7 jaar oud
Locaties
Dordrecht

Wil je een spannend feestje, waarin je naar grote hoogte klimt, gaat abseilen en gaat boulderen? Vier dan je verjaardag bij Mountain Network Dordrecht. Wij zorgen voor een spectaculair, sportief en spannend feestje!

Onder leiding van onze professionele instructeurs beleef jij het spannendste feestje van Dordrecht. De avontuurlijke tocht door het klimcentrum begint op de wand van maar liefst 15 meter hoog. Hier klim je naar de top, waarna er nog maar één mogelijkheid is om naar beneden te gaan: via een spannende abseil. Je gaat daarna ook nog eens boulderen, een spannende manier van klimmen, zonder touwen en klimgordels. Dikke valmatten zorgen ervoor dat je nooit hard op de grond terecht komt. Ook hier zorgen onze instructeurs dat alles veilig verloopt. Spanning en sensatie zijn voor jou en jouw vriendjes gegarandeerd!

Na het sportieve gedeelte staat er onbeperkt limonade en verjaardagstaart, frietjes met een snack of pannenkoeken voor je klaar in ons gezellige sportcafé. Hier kunnen jullie nog even napraten over de belevenissen. De jarige wordt door ons extra in het zonnetje gezet, maar al jouw vriendjes en vriendinnetjes krijgen een klimcertificaat mee, waarmee je iedereen kan laten zien dat je deze avontuurlijke toch door het klimcentrum hebt afgelegd.


Voorbeeldprogramma

Wij werken voor kinderfeestjes in vaste bloktijden van 1.5 uur klimmen. Bij online boeken ziet u de beschikbare dagen en tijden. De starttijd is inclusief een kwartier aankomst (bijvoorbeeld 16:15 uur, het klimmen start dan om 16:30 uur).

 • Aankomst, omkleden
 • Anderhalf uur klimmen onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs
 • Verjaardagstaart, cadeautjes uitpakken
 • Afsluiting, omkleden

Duur: 2 uur, inclusief catering.

Kinderfeestjes bij Mountain Network

 • Wij zijn al 25 jaar actief op vijf locaties in Nederland om iedereen veilig naar de top te krijgen.
 • Mountain Network is een NKBV-opleidingscentrum; onze instructeurs zijn gecertificeerd volgens de nieuwste eisen van de NKBV.
 • Er is geen actieve rol van ouders / extra volwassenen noodzakelijk, maar dit mag natuurlijk wel. Onze instructeurs blijven voortdurend bij de kids om alles veilig te laten verlopen. Daarnaast gebruiken wij zelfblokkerende zekersystemen, waardoor alles nog veiliger verloopt.
 • Ons klimcentrum is gevestigd op het Leerpark in Dordrecht, een moderne en sportieve omgeving, met voldoende gratis parkeerplaats.
 • Mountain Network Dordrecht is de nieuwste klimhal van Mountain Network. Binnen ons klimcentrum hebben we twee aparte klimhallen, met verschillende hoogtes. Zo kan iedereen zijn eigen uitdaging vinden.

 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom ​je in ons online boekingssysteem en reserveer ​je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing). ​Je kan kiezen uit betaling op locatie voor aanvang van de activiteit of online via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Soort adventurefeestje Opgeven
Direct boeken

Wilt u binnen een week het feestje laten plaatsvinden, neem dan contact met ons op via
sales@mountain-network.nl of telefonisch tijdens kantooruren op 088-1236826.

Kosten

Adventurefeestje met taart & limonade: € 18,40 per deelnemer
Adventurefeestje met friet + snack & limonade: € 20,95 per deelnemer
Adventurefeestje met pannenkoeken & limonade: € 20,95 per deelnemer

Voor alle feestjes geldt een minimum aantal deelnemers van 8 personen. 

Beschikbare data en tijden

Wij kunnen feestjes op diverse data en tijden organiseren. Wil je weten welke data en tijden mogelijk zijn? Kijk dan hierboven in de boekingsmodule. Na het invullen van het aantal personen zie je alle data die nog beschikbaar zijn. Wil je weten hoe laat er nog feestjes kunnen starten? Klik dan de gewenste datum aan. Je kan desgewenst direct doorklikken naar direct boeken.

Inbegrepen

 • Anderhalf uur klimmen onder volledige begeleiding van een instructeur
 • Catering (taart, friet of pannenkoeken incl. limonade)
 • Verzekering
 • Cadeautje voor de jarige

Uitbreidingsmogelijkheden

 • Uitnodigingskaarten (€ 6,50 per kids adventureparty)
 • Cadeautje in de vorm van een mini-klimhaak (karabiner) voor alle kinderen (€ 1,75 p.p.)
 • Waterijsje (€ 1,00 p.p.)

Minimum leeftijd

Voor elk feestje geldt dat de deelnemers minimaal 7 jaar oud moeten zijn op de dag van het feestje.

Aantal deelnemers groepsboeking

Wij adviseren u het minimum aantal deelnemers te boeken. Mountain Network verrekent namelijk niet de reeds betaalde kosten als u met minder personen deelneemt aan een groepsactiviteit dan u online geboekt heeft. Uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de activiteit kunt u extra deelnemers bijboeken door een e­-mail te sturen naar sales@mountain­-network.nl. De extra kosten dient u vervolgens contant of per pin op locatie te voldoen. Klik hier voor de betalings- en annuleringsvoorwaarden.

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl