Najaarsactie Dordrecht 2019

Maak kennis met het leukste klimcentrum van de Drechtsteden

 • Kennismakingsles, basiscursus, of kinderfeestje? Hier vind je alle acties!

Boeken

Locaties
Dordrecht

Op het Leerpark in Dordrecht is Mountain Network Dordrecht gevestigd; een zeer compleet klim- en bergsportcentrum, geopend in 2012. Van 20 oktober t/m 24 november kan jij nu met grote korting een leuke eerste kennismaking met ons boeken. Of het nu gaat om een kennismakingsles, kinderfeestje of basiscursus: je bent welkom bij Mountain Network Dordrecht!

Kennismakingsles voor 5 euro

Vanaf 20 oktober t/m 24 november kun je bij Mountain Network Dordrecht een Kennismakingsles boeken voor maar 5 euro! In anderhalf uur tijd ga je, onder begeleiding van onze instructeurs aan de slag op de klimwanden en krijg je alle kneepjes van het klimvak mee. Heb je altijd al een keertje willen klimmen? Of wil je juist zien of de klimsport dé sport voor jou is? Volg dan een kennismakingsles! Boeken kan alleen online via het tabblad boeken (op een mobiel apparaat onderaan deze pagina). Kijk hier voor meer informatie over de Kennismakingsles.

Kennismakingsles in Dordrecht

Kinderfeestje met gratis taart

Misschien wil jij wel met al jouw vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag op grote hoogte vieren? Vier dan je feestje bij Mountain Network Dordrecht. Onder begeleiding van de instructeur gaan jullie met elkaar lekker anderhalf uur lang klimmen en klauteren in het klimcentrum. Als je tussen 20 oktober en 24 november je kinderfeestje bij ons boekt krijg je een gratis verjaardagstaart om het feestje feestelijk mee af te sluiten (of misschien wel te beginnen). Boeken kan alleen online via het tabblad boeken (op een mobiel apparaat onderaan deze pagina). Kijk hier voor meer informatie over het Kinderfeestje.

Kinderfeestje

Basiscursus Volwassenen voor maar 50 euro!

Smaakte de Kennismakingsles naar meer en wil je klimmen als sport oppakken. Dan volg je altijd eerst een basiscursus klimmen. In vier lessen van twee uur word je helemaal klaargestoomd om zelfstandig de klimwanden te bedwingen. Na goed afronden van de cursus ontvang je het klimvaardigheidsbewijs van de NKBV waarmee je in alle klimcentra van Nederland zelfstandig mag klimmen. Boeken kan alleen online via het tabblad boeken (op een mobiel apparaat onderaan deze pagina). Kijk hier voor meer informatie over de Basiscursus Volwassenen.

Basiscursus

Proefles Mountain Club

Vond jij je feestje of de Kennismakingsles nu zo leuk dat jij wel op klimmen als sport wil? Kom dan eens kijken bij de Mountain Club, onze kinderklimclub. Je mag gratis een proefles komen doen, zo kun je zien of de Mountain Club echt bij je past! Kijk snel op de pagina van de Mountain Club Dordrecht en reserveer een proefles!

Mountain Club

Open Dag

Op zondag 10 november opent Mountain Network Dordrecht zijn deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in de klimsport. Kijk snel op de pagina van de open dag voor het programma.

 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Activiteit Opgeven
Direct boeken

Kosten

Afhankelijk van gekozen activiteit.

Beschikbare data en tijden

Meerdere keren per week organiseren wij kennismakingslessen. Kinderfeestjes organiseren wij bijna elke dag en basiscursussen starten twee keer per maand. Wil je weten wanneer de volgende les is? Kies de activiteit en klik op direct boeken. Na het invullen van het aantal personen zie je alle data die nog beschikbaar zijn. Wil je weten welke tijden er op een bepaalde datum beschikbaar zijn? Klik dan de gewenste datum aan. Je kan desgewenst direct doorklikken naar direct boeken.

Inbegrepen

Kennismakingsles voor € 5,00

 • Anderhalf uur klimmen onder volledige begeleiding van een instructeur
 • Gebruik van klimmateriaal (geen schoenen)
 • Ongevallen verzekering

Kinderfeestje met gratis taart

 • Anderhalf uur klimmen onder volledige begeleiding van een instructeur
 • Gebruik van klimmateriaal (geen schoenen)
 • Ongevallen verzekering
 • Verjaardagstaart

Basiscursus Volwassenen

 • 4 lessen van 2 uur basiscursus
 • Gebruik van klimmateriaal (evt met klimschoenen)
 • Ongevallen verzekering
 • Klimvaardigheidsbewijs NKBV
 • Maand gratis klimmen na afronden cursus!

Overige

 • Minderjarige deelnemers mogen alleen deelnemen aan de kennismakingsles na toestemming van ouders/verzorgers. Het formulier Toestemming wettelijk vertegenwoordiger dient en aan de balie afgeven. Zonder formulier mag er niet geklommen worden. Dit is niet van toepassing op de kinderfeestjes.
 • Je kunt maximaal 4 personen tegelijkertijd boeken voor de kennismakingsles.
 • Je kunt maximaal voor 1 persoon tegelijk boeken voor de basiscursus.
 • Het minimum aantal deelnemers voor het kinderfeestje (in ieder geval voor de rekening) is 7 deelnemers
 • Klik hier voor de betalings- en annuleringsvoorwaarden.

 

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Dordrecht
+31 (0)88 123 68 40 of mail: dordrecht@mountain-network.nl

Video