Teamuitje Dordrecht

De sportiefste teambuildingsdag van Dordrecht

Als u op zoek bent naar een sportieve en unieke teambuildingsactiviteit, dan bent u bij Mountain Network Dordrecht aan het juiste adres. Ons klimcentrum vormt een inspirerende omgeving en is het ideale vertrekpunt voor een geslaagde teambuildingsdag.


Teamklimmen

Het arrangement Teamklimmen is bij uitstek geschikt voor uw teambuildingsdag. Onder begeleiding van een professionele instructeur gaan u en uw collega’s met elkaar aan de slag om samen de top van de klimmuur te bereiken. Dit doet u vastgemaakt aan elkaar of geblinddoekt. Goede samenwerking en vertrouwen staan dus centraal tijdens deze activiteit.


Vergaderen, meetings en bedrijfsuitjes

Mountain Network Dordrecht biedt vele mogelijkheden tot het organiseren van een vergadering tijdens uw teambuildingsdag. In samenwerking met het Da Vinci College op Leerpark Dordrecht bieden wij diverse vergaderzalen en cateringmogelijkheden aan. Uiteraard staan wij u graag te woord om samen met u een op maakt gemaakte activiteit te bedenken voor bedrijfsuitje, teambuildingsdag of zakelijke meeting. Kijk verder voor meer informatie over onze arrangementen:

Neem contact op voor meer informatie

Bel: 088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl