Vrijgezellenfeest Heerenveen

Het leukste vrijgezellenfeest van Friesland

  • Sluit je vrijgezellenbestaan op een spectaculaire manier af
  • Spannend en sportief vrijgezellenfeest
  • Sluit af met een hapje en drankje in ons gezellige sportcafé

Offerte aanvragen

Prijs
vanaf € 23,00 per persoon
Duur
1.5 uur
Personen
minimaal 8 deelnemers
Locaties
Heerenveen

Wil je met een knal je vrijgezellenbestaan uitgaan? Of ben je op zoek naar een leuke activiteit om je vrijgezellenfeest mee te beginnen of af te sluiten? Kom dan klimmen bij Mountain Network Heerenveen. Wij zorgen ervoor dat het een feest wordt om nooit meer te vergeten!

Bij hét klim- en bergsportcentrum van Friesland, Mountain Network Heerenveen, kun je op een sportieve en ludieke manier je vrijgezellenleven afsluiten. Ga met je vrienden of vriendinnen en onze professionele instructeurs aan de slag om de top van de klimhal te bereiken. Je wordt volledig begeleid, of je nu al klimervaring hebt, of nog nooit hebt geklommen, iedereen kan klimmen! Lukt het jou om de top van de klimmuur op 15 meter hoogte te bereiken?

Een vrijgezellenfeest is natuurlijk niet compleet zonder hapje en drankje. Ons gezellige bergsportcafé staat klaar om te voorzien in een informele afsluiting. Praat nog even lekker met elkaar na, of bereid je voor op dat wat nog komen gaat.  Laat je verrassen door de mogelijkheden bij Mountain Network Heerenveen!

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl