Leuk kinderfeestje in Nieuwegein (Utrecht) organiseren? | Al 25 jaar Mountain Network

Kinderfeestje Nieuwegein

Het leukste kinderfeestje in Utrecht

 • Een spannend en sportief feestje
 • Klimmen en klauteren met vriendjes en vriendinnetjes
 • Sluit af met onbeperkt limonade, chips, frietjes of muffins

Boeken

Prijs
vanaf € 16,70 per deelnemer
Duur
ca. 2 uur
Personen
minimaal 8 deelnemers
Instroom
minimaal 7 jaar oud
Locaties
Nieuwegein

Ben je op zoek naar een stoer, spannend en speciaal kinderfeestje, dan ben je bij Mountain Network Nieuwegein aan het juiste adres. Onze klimhal heeft klimwanden van wel 17 meter hoog! Kom met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons klimmen en wij zorgen er voor dat je verjaardag onvergetelijk wordt.

Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes ga je aan de slag om samen de top van de klimhal te bereiken. Onze gecertificeerde instructeurs leggen je precies uit hoe je veilig naar boven kan en geeft je tips over het klimmen. Hoe moet je bijvoorbeeld het touw vastmaken? Wat is zekeren? Wat heb je allemaal nodig om te klimmen? Je leert het allemaal! Onze instructeurs blijven voortdurend bij jouw groep om ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt. Of je nu hoogtevrees hebt of niet; iedereen kan meedoen en zijn grenzen verleggen.

Het maakt niet uit hoe hoog je komt, want iedereen krijgt een heus klimdiploma na afloop. Als jarige wordt je natuurlijk extra in het zonnetje gezet! In ons gezellige sportcafé kan je met vriendjes en vriendinnetjes én met wat lekkers en limonade nog na genieten van de topprestatie die je hebt bereikt.

Voorbeeldprogramma

Wij werken voor kinderfeestjes in vaste bloktijden van 1.5 uur klimmen. Bij online boeken ziet u de beschikbare dagen en tijden. De starttijd is inclusief een kwartier aankomst (bijvoorbeeld 16:15 uur, het klimmen start dan om 16:30 uur).

 • Aankomst, omkleden
 • Anderhalf uur klimmen onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs
 • Muffins, cadeautjes uitpakken
 • Afsluiting, omkleden

Duur: 2 uur, inclusief catering.

Kinderfeestjes bij Mountain Network

 • Wij zijn al 30 jaar actief op zevenlocaties in Nederland om iedereen veilig naar de top te krijgen.
 • Mountain Network is een NKBV-opleidingscentrum; onze instructeurs zijn gecertificeerd volgens de nieuwste eisen van de NKBV.
 • Er is geen actieve rol van ouders / extra volwassenen noodzakelijk, maar dit mag natuurlijk wel. Onze instructeurs blijven voortdurend bij de kids om alles veilig te laten verlopen. Daarnaast gebruiken wij zelfblokkerende zekersystemen, waardoor alles nog veiliger verloopt.
 • Ons klimcentrum is gevestigd op Blokhoeve middenin Nieuwegein, vlakbij de Heidehal.
 • Onze klimhal is geschikt voor iedere klimmer, van beginner tot gevorderde en van jong tot oud. Onze instructeurs zorgen dat iedereen zijn of haar grenzen leert kennen en er overheen durven te gaan.

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Soort klimfeestje Opgeven
Direct boeken

Wilt u binnen een week het feestje laten plaatsvinden, neem dan contact met ons op via
sales@mountain-network.nl of telefonisch tijdens kantooruren op 088-1236826.

Kosten

Klimfeestje met chips & limonade: € 16,70 per deelnemer
Klimfeestje met muffins & limonade: € 17,45 per deelnemer
Klimfeestje met friet + snack & limonade: € 19,95 per deelnemer

Voor alle feestjes geldt een minimum aantal van 8 deelnemers.

Beschikbare data en tijden

Wij kunnen feestjes op diverse data en tijden organiseren. Wil je weten welke data en tijden mogelijk zijn? Kijk dan hierboven in de boekingsmodule. Na het invullen van het aantal personen zie je alle data die nog beschikbaar zijn. Wil je weten hoe laat er nog feestjes kunnen starten? Klik dan de gewenste datum aan. Je kan desgewenst direct doorklikken naar direct boeken.

Inbegrepen

 • Anderhalf uur klimmen onder volledige begeleiding van een instructeur
 • Catering (muffins, chips of friet incl. limonade)
 • Cadeautje voor de jarige

Uitbreidingsmogelijkheden

 • Uitnodigingskaarten (€ 6,85 per kidsklimparty)
 • Cadeautje in de vorm van een mini-klimhaak (karabiner) voor alle kinderen (€ 1,75 p.p.)
 • Waterijsje (€ 1,00 p.p.)

Minimum leeftijd

Voor elk feestje geldt dat de deelnemers minimaal 7 jaar oud moeten zijn op de dag van het feestje.

Aantal deelnemers groepsboeking

Wij adviseren u het minimum aantal deelnemers te boeken. Mountain Network verrekent namelijk niet de reeds betaalde kosten als u met minder personen deelneemt aan een groepsactiviteit dan u online geboekt heeft. Uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de activiteit kunt u extra deelnemers bijboeken door een e­-mail te sturen naar sales@mountain­-network.nl. De extra kosten dient u vervolgens contant of per pin op locatie te voldoen. Klik hier voor de betalings- en annuleringsvoorwaarden.

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl