Zomeractie - Mountain Network

Zomeractie

Zomeractie (nieuwe) abonnementhouders

Deze zomer hebben we weer een zomeractie voor nieuwe abonnementhouders. Abonnementhouders die voor minimaal 3 maanden een abonnement afsluiten klimmen, boulderen én fitnessen de eerste maand geheel gratis! Ook voor de huidige abonnementhouders komt er weer een leuke actie aan en komt de zomercompetitie terug in een nieuw jasje.


Actievoorwaarden nieuwe abonnementhouders

Sluit vóór 31 juli bij een van onze zeven klim- en bouldercentra een onbeperkt klim- of boulderabonnement af voor minimaal 3 maanden en klim, boulder én fitness de eerste maand gratis!

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

  • Je sluit een abonnement af voor minimaal 3 maanden.
  • Je abonnement loopt na 3 maanden gewoon door, indien gewenst kan je deze daarna zelf opzeggen via onze online abonnementservice.
  • Gesubsidieerde abonnementen of abonnementen van de Mountain Club en de fitness zijn niet van toepassing op deze actie.
  • Je abonnement laten ingaan op een datum na 31 juli 2021 i.c.m. deze actie is niet mogelijk.

MN Roadtrip 2021

We mogen eindelijk weer reizen. Daarom hebben we dit jaar de MN Roadtrip bedacht, een tocht van 900 km langs alle klim- en bouldercentra in Nederland en naar ons nieuwe base camp in de Ardennen! Spaar jij alle stempels? Dan krijg je een maand gratis klimmen cadeau! Ook als je niet alle stempels hebt maak je kans op mooie prijzen! Kijk snel op deze pagina voor alle informatie. Iedereen kan deelnemen, (zomer)abonnementhouder of niet!

Zomercompetitie Olympic Summer Series

Ook de zomercompetitie keert dit jaar terug, met een Olympisch tintje: de Olympic Summer Series, ter ere van het feit dat de klimsport dit jaar toch echt Olympisch wordt. Op deze pagina vind je alle informatie en de spelregels.