Beschermd: Knowledge Base

De Mountain Academy - Knowledge Base is een verzameling van instructievideo's, blogposts, onderzoeken, artikelen en oefenmateriaal waarmee jij jezelf kunt blijven ontwikkelen binnen jouw interessegebied gerelateerd aan de klim- en bergsport. Ben je nou enorm geïnteresseerd in een bepaald onderwerp maar zie je deze hier niet tussen staan? Deel dan, via onderstaand formulier, je suggestie. Dan zullen wij kijken op welke manier we dit onderwerp naar voren kunnen laten komen binnen de Knowledge Base.


Online Kennissessie

Er wordt maandelijks een online kennissessie georganiseerd. Hier worden enkele interessante onderwerpen uitgelicht en uitgebreid behandeld. Dit gebeurt op een interactieve manier en er is ruimte voor vragen. Aan deelname aan een kennissessie kunnen bijscholingspunten gekoppeld worden. Achteraf zal een opname van de kennissessie gedeeld worden zodat deze later terug te kijken is. Op deze pagina vind je de opnames van alle afgelopen kennissessies, de onderwerpen voor komende kennissessie en een aanmeldformulier waarmee je je hiervoor kunt opgeven.


Onderzoeken & Artikelen

De klim- en bergsport kent enorm veel interessante onderwerpen waar menig man zich enthousiast toe heeft gezet om alle in’s en out’s over dit onderwerp uit te pluizen. Resultaten uit deze onderwerpen worden vaak gedeeld in interessante artikelen die een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan je eigen vaardigheid en veiligheid tijdens het beoefenen van de sport. Op deze pagina lees je enkele interessante artikelen die een bijdrage kunnen leveren aan je eigen expertise.


MN Blogt

Iedere locatie kent hem/haar wel. Die ene collega met een interessante blik op de sport. Of juist die collega aan wie je alles kunt vragen omdat hij/zij echt overal wat wat van af weet. Via deze pagina delen collega’s hun kijk op klimmen, risico’s, reizen, trainen, materiaal etc. Denk je zelf een mooie bijdrage te kunnen leveren? Deel dan, via onderstaand formulier, je suggestie.


Beeldmateriaal

Binnen de klim- en bergsport zijn veel onderwerpen prachtig uitgelicht in film of documentaire. Naast het leveren van ontspanning (of juist spanning) en vermaak kan dit beeldmateriaal ook een prachtige bijdrage bieden aan je eigen ontwikkeling door het leveren van directe kennis of inzicht. Op deze pagina vind je een verzameling van waardevol beeldmateriaal dat een bijdrage kan leveren aan je eigen expertise.


Oefenmateriaal

Naast het feit dat intellectueel leren je ontwikkeling zeker bevordert zal er altijd een mate van ervaringsleer noodzakelijk blijven om een willekeurig onderwerp volledig onder de knie te krijgen. Om deze reden faciliteren we via deze pagina een divers aanbod aan oefenmateriaal waarmee je zelf aan de slag kunt om bepaalde onderwerpen in de praktijk te brengen.


De content van de Mountain Academy – Knowledge Base is bedoeld voor intern gebruik en mag niet zo maar gedeeld worden.