Landelijke Open Dag

Maak kennis met de klim- en bouldercentra van Mountain Network

Op 7 oktober 2018 zet Mountain Network de deuren van haar klim- en bouldercentra open voor iedereen die kennis wil maken met ons en de klimsport.


Op zondag 7 oktober staan de deuren van alle Mountain Network locaties open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen in een van onze klimcentra in Nederland! Maak kennis met de klimsport of neem als ervaren klimmer deel aan een van de workshops. De entree is deze dag gratis, jong en oud kunnen deze dag voor maar € 5,00 (normaal € 15,00) een kennismakingsles volgen.

Activiteiten

Zowel voor ervaren klimmers als voor beginnende klimmers is er van alles te doen. Zo kun je de gehele dag door deelnemen aan klimclinics, waarin je kennismaakt met de klimsport en worden er diverse workshops gegeven, zoals boulderen en voorklimmen. Ook worden er demo’s gegeven, bijvoorbeeld door onze Mountain Club leden. De entree is ook voor ervaren klimmers tijdens de open dag gratis. Genoeg te doen en te zien dus op zondag 7 oktober!

Actie

Tijdens de open dag worden onder de bezoekers op elke locatie twee beginnerscursussen Indoor Toprope en een aantal bonnen voor een gratis kennismakingsles verloot.

Informatie & aanmelden

Wij verwelkomen je graag op zondag 7 oktober! Kijk op de pagina van de locatie voor het programma en meld je aan!