Landelijke Open Dag

Maak kennis met de klim- en bouldercentra van Mountain Network

Op 10 november 2019 zet Mountain Network de deuren van haar klim- en bouldercentra open voor iedereen die kennis wil maken met ons en de klimsport.


Tijdens de open dag zijn alle klim- en bouldercentra van Mountain Network geopend voor iedereen die een kijkje wil komen nemen! Maak kennis met de klimsport of neem als ervaren klimmer deel aan een van de workshops. De entree is deze dag gratis, jong en oud kunnen deze dag voor slecht € 5,00 (normaal € 15,00) een introductieles volgen.

Activiteiten

Zowel voor ervaren klimmers als voor beginnende klimmers is er van alles te doen. Voor het eerst naar een klim- of bouldercentrum? Volg dan een introductieles. We hebben introductielessen die zijn toegespitst op jeugd en volwassenen.

Voor ervaren klimmen of boulderaar worden er de hele dag workshops gegeven. Denk hierbij aan techniek, voorklimmen en informatie over buitenklemmen. Ook worden er demo’s gegeven door onze wedstrijdklimmers van de Mountain Club. Tijdens de open dag is er gratis entree voor ervaren klimmers. Genoeg te doen en te zien dus op zondag 10 november!

Actie

Tijdens de open dag worden onder de bezoekers op elke locatie twee beginnerscursussen Indoor Toprope en een aantal bonnen voor een gratis kennismakingsles verloot.

Klimsport Olympisch

Tijdens de Olympische zomerspelen van 2020 in Tokio maakt de klimsport zijn debuut. Dat geeft onze passie een enorme boost en om in de toekomst het podium oranje te kleuren en daarom zijn we opzoek naar nieuw talent. Tijdens de open dag hebben dan ook een heuse talentenwedstrijd voor nieuwe jeugdklimmers van 7 t/m 17 jaar. Kom jij jouw klimvaardigheid testen?

Korting in de winkel

Op alle onze vestigingen van je materiaal, kleding en andere attributen kopen die nodig zijn bij het klimmen. Tijdens de open dag is er een actie waarbij je 30% korting krijgt op alle klimkleding!

Informatie & aanmelden

Wij verwelkomen je graag op zondag 10 november! Kijk op de pagina van de locatie voor het programma en meld je aan!