Open Dag Mountain Network Amsterdam

Neem een kijkje in onze klimhal!


Op zondag 7 oktober van 10:00 tot 17:00 uur staan de deuren van Mountain Network Amsterdam open voor iedereen!

KLIMCLINICS

Op deze dag vinden er de gehele dag klim- en boulderclinics plaats voor iedereen die onder professionele begeleiding van onze instructeurs kennis wil maken met de klimsport. Dus altijd al eens kennis willen maken met de klimsport? Dit is je kans! De clinics kosten slechts € 5,00 per persoon (normaal € 15,00 per persoon)

Gedurende de dag worden er drie soorten clinics gegeven:

  • Klimuitje voor jeugd & gezin: geschikt voor het hele gezin! Maak kennis met de klimsport en ga met elkaar aan de slag om de klimwanden te bedwingen.
  • Kennismakingsles voor volwassenen: geschikt voor volwassenen die kennis willen maken met het sportklimmen. Ben je van plan om de basiscursus te volgen, of wil je weten of de sport wat voor jou is? Dan is deze kennismakingsles perfect geschikt voor jou!
  • Boulderclinic geschikt voor iedereen die kennis wil maken met deze tak van sport.

GRATIS ENTREE EN WORKSHOPS

Klimmers die zelfstandig kunnen klimmen ontvangen deze dag gratis entree en kunnen zich aanmelden voor diverse workshops. Daarnaast is het om 10:00 uur mogelijk om te klimmen met je kleine kids (3 tot 6 jaar). Een instructeur begeleid de groep. Per ouder (met KVB) één kind. Plaatsen zijn beperkt, vol=vol. Aanmelden kan via de lijsten op de balie of via amsterdam@mountain-network.nl .

AANBIEDINGEN EN KORTINGEN

Entree is deze dag helemaal gratis, nieuwe leden profiteren van diverse aanbiedingen en iedereen ontvangt 10% korting in onze winkel. Onder de bezoekers worden twee beginnerscursussen Indoor Toprope en een aantal bonnen voor een kennismakingsles verloot.

Programma:

Hieronder vind je medio augustus het programma. Aanmelden voor een klimuitje, activiteit of clinic kan vanaf 14 september. In de blokken met een X verzorgen we de betreffende activiteit. In de boekingsmodule zie je of het blok nog beschikbaar is.

Tijd Klimuitje/

kennismakingsles

Boulderen
09:30-10:30 X X
10:45-11:45 X
12:00-13:00 X X
13:00-13:30
13:30-14:30 X X
14:45-15:45 X X
16:00-17:00 X

Klik hier voor de routebeschrijving en graag tot ziens op zondag 7 oktober!

Kies hieronder de gewenste clinic. In de boekingsmodule geef je het aantal personen op (maximaal 4) en klik je op de datum van de open dag (7 oktober). Je ziet dan alle beschikbare tijden.

Direct boeken

Clinic Opgeven
Direct boeken

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Amsterdam
+31 (0)88 123 68 35 of mail: amsterdam@mountain-network.nl