Open dag Mountain Network Amsterdam

Neem een kijkje in onze klimhal!


Op zondag 10 november staan de deuren van Mountain Network Amsterdam vanaf 09:30 uur open voor iedereen!

KLIMCLINICS

Op deze dag vinden er de gehele dag klim- en boulderclinics plaats voor iedereen die onder professionele begeleiding van onze instructeurs kennis wil maken met de klimsport. Dus altijd al eens kennis willen maken met de klimsport? Dit is je kans! De clinics kosten slechts € 5,00 per persoon (normaal € 15,00 per persoon) en duren 1 uur.

Gedurende de dag worden er drie soorten clinics gegeven:

  • Introductieles jeugdklimmen: Voor jeugd vanaf 7 jaar is er de introductieles jeugdklimmen. Op al onze vestigingen hebben we een jeugd afdeling, genaamd Mountain Club. Hier klimmen minderjarigen onder toezicht van ervaren instructeurs. Tijdens de introductieles beleef je hoe het is om bij onze jeugdafdeling te klimmen. Ouders en begeleiders krijgen tijdens de introductieles voor de jeugd uitleg en toelicht van onze hoofdmedewerker die doorgaans de Mountain Club aanstuurt. Natuurlijk is er alle gelegenheid om vragen te stellen.
  • Introductieles voor volwassenen: Deze les is geschikt voor alle (jong) volwassenen die kennis willen maken met het sportklimmen. Ben je van plan om de basiscursus te volgen, wil je weten of de sport wat voor jou is of wil je gewoon een keertje klimmen? Dan is deze introductieles perfect geschikt voor jou! Tijdens de introductieles komen klimmen en boulderen aan bod. Na afloop van de les heb je genoeg kennis en ervaring om als zelfstandig boulderaar bij ons te komen boulderen. Om zelfstandig te kunnen klimmen dien je nog een basiscursus te volgen.

GRATIS ENTREE EN WORKSHOPS

Klimmers die zelfstandig kunnen klimmen ontvangen tijdens de open dag gratis entree en kunnen zich aanmelden voor diverse workshops zoals een introductie voorklimmen, techniek en buitenklimmen. Aanmelden kan via deze website.

Workshop 1 10.00 – 11.00 uur Introductie voorklimmen
Workshop 2 11.15 – 12.15 uur Krachttraining in de klimhal
Workshop 3 13.00 – 14.00 uur Introductie voorklimmen
Workshop 4 14.15 – 15.15 uur Krachttraining in de klimhal

AANBIEDINGEN EN KORTINGEN

Entree is deze dag helemaal gratis, nieuwe leden profiteren van diverse aanbiedingen en iedereen ontvangt maar liefst 30% korting op kleding in onze winkel. Onder de bezoekers worden twee beginnerscursussen Indoor Toprope en een aantal bonnen voor een kennismakingsles verloot. Tevens wordt er onder de jeugd gescout voor nieuw klimtalent. De beste jeugdklimmers ontvangen een gratis maand klimmen bij onze Mountain Club.

Mountain Network Amsterdam

Mountain Network Amsterdam is gevestigd in topsportcomplex ‘de Eretribune’, in Amsterdam West aan de Ring A10. In onze klimhal en bouldergym is voor iedereen een uitdaging te vinden, zowel voor de beginnende als de meer gevorderde klimmer. Daarnaast hebben we een goed uitgeruste fitnessgym en een gezellig café met bergsportshop, waar elke werkdag verse maaltijden door de chef worden bereid. Zo bieden wij een complete ervaring in de klimsport.

Klik hier voor de routebeschrijving en graag tot ziens op zondag 10 november!

Kies hieronder de gewenste clinic. In de boekingsmodule geef je het aantal personen op (maximaal 4) en klik je op de datum van de open dag (10 november). Je ziet dan alle beschikbare tijden. Je betaalt direct online. 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Clinic Opgeven
Direct boeken

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Amsterdam
+31 (0)88 123 68 35 of mail: amsterdam@mountain-network.nl