Open dag Mountain Network Amsterdam

Neem een kijkje in onze klimhal!


Op zondag 7 oktober staan de deuren van Mountain Network Amsterdam vanaf 09:30 uur open voor iedereen!

KLIMCLINICS

Op deze dag vinden er de gehele dag klim- en boulderclinics plaats voor iedereen die onder professionele begeleiding van onze instructeurs kennis wil maken met de klimsport. Dus altijd al eens kennis willen maken met de klimsport? Dit is je kans! De clinics kosten slechts € 5,00 per persoon (normaal € 15,00 per persoon)

Gedurende de dag worden er drie soorten clinics gegeven:

  • Klimuitje voor jeugd & gezin: geschikt voor het hele gezin! Maak kennis met de klimsport en ga met elkaar aan de slag om de klimwanden te bedwingen (minimale leeftijd is 7 jaar).
  • Kennismakingsles voor volwassenen: geschikt voor volwassenen die kennis willen maken met het sportklimmen. Ben je van plan om de basiscursus te volgen, of wil je weten of de sport wat voor jou is? Dan is deze kennismakingsles perfect geschikt voor jou!
  • Boulderclinic geschikt voor iedereen die kennis wil maken met deze tak van sport (minimale leeftijd is 12 jaar).

Indien er voor het klimuitje of de kennismakingsles in een blok minder interesse is, dan kunnen we de twee samenvoegen tot één groep. 

GRATIS ENTREE EN WORKSHOPS

Klimmers die zelfstandig kunnen klimmen ontvangen tijdens de open dag gratis entree en kunnen zich aanmelden voor diverse workshops zoals boulderen en kracht- en conditietraining (om 18:30). Aanmelden kan via de lijst op de balie of via mail op amsterdam@mountain-network.nl . Hier kun je terecht voor meer informatie over de workshops. Daarnaast is het om 10:00 uur mogelijk om te klimmen met je kleine kids (3 tot 6 jaar). Een instructeur begeleidt de groep. Per ouder (met KVB) één kind. Plaatsen zijn beperkt, vol=vol. Aanmelden kan eveneens hieronder.

AANBIEDINGEN EN KORTINGEN

Entree is deze dag helemaal gratis, nieuwe leden profiteren van diverse aanbiedingen en iedereen ontvangt 10% korting in onze winkel. Onder de bezoekers worden twee beginnerscursussen Indoor Toprope en een aantal bonnen voor een kennismakingsles verloot.

Mountain Network Amsterdam

Mountain Network Amsterdam is gevestigd in topsportcomplex ‘de Eretribune’, in Amsterdam West aan de Ring A10. In onze klimhal en bouldergym is voor iedereen een uitdaging te vinden, zowel voor de beginnende als de meer gevorderde klimmer. Daarnaast hebben we een goed uitgeruste fitnessgym en een gezellig café met bergsportshop, waar elke werkdag verse maaltijden door de chef worden bereid. Zo bieden wij een complete ervaring in de klimsport.

Programma:

In de blokken met een X verzorgen we de betreffende activiteit. In de boekingsmodule zie je of het blok nog beschikbaar is.

Tijd Klimuitje/

kennismakingsles

Boulderen
09:30-10:30 X X
10:45-11:45 X
12:00-13:00 X X
13:00-13:30
13:30-14:30 X X
14:45-15:45 X X
16:00-17:00 X

Klik hier voor de routebeschrijving en graag tot ziens op zondag 7 oktober!

Kies hieronder de gewenste clinic. In de boekingsmodule geef je het aantal personen op (maximaal 4) en klik je op de datum van de open dag (7 oktober). Je ziet dan alle beschikbare tijden.

Direct boeken

Beschikbare data voor Open dag Mountain Network Amsterdam
Locatie Data Opgeven
Datum boeken

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Amsterdam
+31 (0)88 123 68 35 of mail: amsterdam@mountain-network.nl