Open Dag Mountain Network Nieuwegein

Kom een kijkje nemen in hét klim- en bergsportcentrum van Utrecht


Op zondag 7 oktober van 09:00 tot 17:00 uur staan de deuren van Mountain Network Nieuwegein open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen in hét klim- en bergsportcentrum van Utrecht!

KLIMCLINICS

Op deze dag vinden er de gehele dag klimclinics plaats voor iedereen die onder professionele begeleiding van onze instructeurs kennis wil maken met de klimsport. Dus altijd al eens kennis willen maken met de klimsport? Dit is je kans! De clinics kosten slechts € 5,00 per persoon (normaal € 15,00 per persoon)

Gedurende de dag worden er twee soorten kennismakingslessen gegeven:

  • Klimuitje voor jeugd & gezin: geschikt voor het hele gezin! Maak kennis met de klimsport en ga met elkaar aan de slag om de klimwanden te bedwingen.
  • Kennismakingsles voor volwassenen: geschikt voor volwassenen die kennis willen maken met het sportklimmen. Ben je van plan om de basiscursus te volgen, of wil je weten of de sport wat voor jou is? Dan is deze kennismakingsles perfect geschikt voor jou!

Indien er voor het klimuitje of de kennismakingsles in een blok minder interesse is, dan kunnen we de twee samenvoegen tot één groep. 

GRATIS ENTREE EN WORKSHOPS

Klimmers die zelfstandig kunnen klimmen ontvangen tijdens de open dag gratis entree en kunnen zich aanmelden voor een voorklimworkshop of voor een workshop klimmen speciaal voor de jeugdige klimmers. Daarnaast worden er de hele dag verschillende klimdemonstraties gegeven waaronder door de talenten van de Mountain Club. Daarnaast zijn er ook diverse andere activiteiten te doen. Daarnaast is het om 10:00 uur mogelijk om te klimmen met je kleine kids (3 tot 6 jaar). Een instructeur begeleid de groep. Per ouder (met KVB) één kind. Plaatsen zijn beperkt, vol=vol. Aanmelden kan hieronder

AANBIEDINGEN EN KORTINGEN

Entree is deze dag helemaal gratis, nieuwe leden profiteren van diverse aanbiedingen en iedereen ontvangt 10% korting in onze Mountain Shop. Onder de bezoekers worden twee beginnerscursussen Indoor Toprope en een aantal bonnen voor een kennismakingsles verloot.

Mountain Network Nieuwegein

Mountain Network Nieuwegein is de oudste locatie van Mountain Network. Maar vergis je niet, de klimhal is daardoor niet minder modern. De onderscheidende architectuur van het gebouw en de klimmuren die voor iedereen geschikt zijn zorgen ervoor dat iedereen een unieke klimervaring heeft, zowel de beginnende als de meer gevorderde klimmer.

Programma:

In de blokken met een X verzorgen we de betreffende activiteit. In de boekingsmodule zie je of het blok nog beschikbaar is.

Tijd Klimuitje/kennismakingsles 
09:30-10:30 X
10:45-11:45 X
12:00-13:00 X
13:00-13:30
13:30-14:30 X
14:45-15:45 X
16:00-17:00 X

Klik hier voor de routebeschrijving en graag tot ziens op zondag 7 oktober!

Kies hieronder de gewenste clinic. In de boekingsmodule geef je het aantal personen op (maximaal 4) en klik je op de datum van de open dag (7 oktober). Je ziet dan alle beschikbare tijden.

Direct boeken

Beschikbare data voor Open Dag Mountain Network Nieuwegein
Locatie Data Opgeven
Datum boeken

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Nieuwegein
+31 (0)88 123 69 10 of mail: nieuwegein@mountain-network.nl