Open Dag Mountain Network Nieuwegein

Kom een kijkje nemen in hét klim- en bergsportcentrum van Utrecht


Op zondag 10 november van 09:00 tot 17:00 uur staan de deuren van Mountain Network Nieuwegein open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen in hét klim- en bergsportcentrum van Utrecht!

KLIMCLINICS

Op deze dag vinden er de gehele dag klimclinics plaats voor iedereen die onder professionele begeleiding van onze instructeurs kennis wil maken met de klimsport. Dus altijd al eens kennis willen maken met de klimsport? Dit is je kans! De clinics kosten slechts € 5,00 per persoon (normaal € 15,00 per persoon) en duren 1 uur.

Gedurende de dag worden er drie soorten clinics gegeven:

  • Introductieles jeugdklimmen: Voor jeugd vanaf 7 jaar is er de introductieles jeugdklimmen. Op al onze vestigingen hebben we een jeugd afdeling, genaamd Mountain Club. Hier klimmen minderjarigen onder toezicht van ervaren instructeurs. Tijdens de introductieles beleef je hoe het is om bij onze jeugdafdeling te klimmen. Ouders en begeleiders krijgen tijdens de introductieles voor de jeugd uitleg en toelicht van onze hoofdmedewerker die doorgaans de Mountain Club aanstuurt. Natuurlijk is er alle gelegenheid om vragen te stellen.
  • Introductieles voor volwassenen: Deze les is geschikt voor alle (jong) volwassenen die kennis willen maken met het sportklimmen. Ben je van plan om de basiscursus te volgen, wil je weten of de sport wat voor jou is of wil je gewoon een keertje klimmen? Dan is deze introductieles perfect geschikt voor jou! Tijdens de introductieles komen klimmen en boulderen aan bod. Na afloop van de les heb je genoeg kennis en ervaring om als zelfstandig boulderaar bij ons te komen boulderen. Om zelfstandig te kunnen klimmen dien je nog een basiscursus te volgen.

GRATIS ENTREE EN WORKSHOPS

Klimmers die zelfstandig kunnen klimmen ontvangen tijdens de open dag gratis entree en kunnen zich aanmelden voor diverse workshops zoals een introductie voorklimmen of techniek en Iris Straatsma geeft een lezing over haar klimervaring tijdens haar (klim)reizen naar Turkije, Spanje en Zuid Afrika. Aanmelden kan via onze website.

Workshop 1 10.00 – 11.00 uur Clinic voorklimmen
Workshop 2 11.15 – 12.15 uur Lezing van Iris
Workshop 3 13.00 – 14.00 uur Techniekles
Workshop 4 14.15 – 15.15 uur Lezing van Iris

Zorg wel dat je als klant bij ons staat geregistreerd. Dat kan op locatie, maar van te voren inschrijven scheelt veel tijd.

AANBIEDINGEN EN KORTINGEN

Entree is deze dag helemaal gratis, nieuwe leden profiteren van diverse aanbiedingen en iedereen ontvangt maar liefst 30% korting op kleding in onze winkel. Onder de bezoekers worden twee beginnerscursussen Indoor Toprope en een aantal bonnen voor een kennismakingsles verloot. Tevens wordt er onder de jeugd gescout voor nieuw klimtalent. De beste jeugdklimmers ontvangen een gratis maand klimmen bij onze Mountain Club.

Mountain Network Nieuwegein

Mountain Network Nieuwegein is de oudste locatie van Mountain Network. Maar vergis je niet, de klimhal is daardoor niet minder modern. De onderscheidende architectuur van het gebouw en de klimmuren die voor iedereen geschikt zijn zorgen ervoor dat iedereen een unieke klimervaring heeft, zowel de beginnende als de meer gevorderde klimmer.

Klik hier voor de routebeschrijving en graag tot ziens op zondag 10 november!

Kies hieronder de gewenste clinic. In de boekingsmodule geef je het aantal personen op (maximaal 4) en klik je op de datum van de open dag (10 november). Je ziet dan alle beschikbare tijden. Je betaalt direct online. 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Clinic Opgeven
Direct boeken

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Nieuwegein
+31 (0)88 123 69 10 of mail: nieuwegein@mountain-network.nl