Inloopcursus Indoor Toprope (basiscursus ITC)

Direct aan de slag met de eerste stap van je klimcarrière

  • Direct aan de slag
  • Behaal jouw KVB Indoor Toprope
  • Leer nieuwe klimmaatjes kennen

Contact opnemen

Prijs
Reguliere abonnementstarieven
Duur
Afhankelijk van jouw ervaring en tempo
Personen
Maximaal 9 deelnemers per avond
Instroom
Vanaf 16 jaar oud
Locaties
Dordrecht, Noardwand Leeuwarden

Bij Mountain Network Noardwand en Mountain Network Dordrecht gaan we iets nieuws doen: de inloop beginnerscursus! Naast de reguliere basiscursussen is het nu ook mogelijk om je eigen tempo te bepalen waarin je jouw klimvaardigheidsbewijs behaalt!

Je bepaalt je eigen tempo waarin je aan de slag gaat. Misschien heb je wel een onregelmatig werkrooster, en kun je de ene week wel en de andere week niet, Geen probleem! Tijdens deze cursus ga je aan de slag met de basisvaardigheden die je nodig hebt om zelfstandig te klimmen. Doorgaans is het mogelijk om binnen 4 lessen je klimvaardigheidsbewijs te halen. Deze 4 lessen moeten wel binnen 3 maanden plaatsvinden. De instructeur geeft aan wanneer je klaar bent voor het praktijkexamen. Nadat jij je examen hebt behaald krijg je een officieel klimvaardigheidsbewijs van de NKBV en mag je zelfstandig klimmen in iedere klimhal in Nederland!

Wanneer

Noardwand

  • Dinsdag 19:00 – 21:00 uur
  • Donderdag 19:00  – 21:00 uur
  • Zondag 10:00 – 12:00 uur

Dordrecht

  • Woensdag 20:00 – 22:00 uur

Wanneer mag je deelnemen?

Wanneer je geïnteresseerd bent om veilig te leren klimmen in de hal en 16 jaar of ouder bent. Er zijn verder geen speciale deelname-eisen maar tot 18 jaar er is wel toestemming nodig van een ouder of wettelijk vertegenwoordiger.

Kosten

Wanneer je een onbeperkt abonnement afsluit kan je direct starten met de Inloop Basiscursus (inclusief materiaal), er zijn geen extra kosten verbonden aan de Inloop Indoor Toprope.

Een andere optie is de Inloop Basiscursus 5-rittenkaart voor €110,-. Je gaat naar jouw voorkeurslocatie op één van de aangegeven momenten hierboven, schrijft je in bij de balie en neemt een Inloop Basiscursus 5-rittenkaart. De baliemedewerker zal je direct toegang geven tot de Mountain Network app en via deze app kun je vervolgens ook reserveren voor de volgend les. Zie hieronder.

Reserveren

Reserveren voor de inloop basiscursus doe je via de Sportivity app. Ga in de Sportivity app naar het tabje reserveren en selecteer de juiste datum. Klik op het gewenste inloop basiscursus moment waar jij aan mee wilt doen en klik op inschrijven. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail van je inschrijving.

 

 

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Dordrecht
+31 (0)88 123 68 40 of mail: dordrecht@mountain-network.nl

Mountain Network Noardwand Leeuwarden
+31 (0)88 123 68 60 of mail: noardwand@mountain-network.nl