Weg van de drukte, op zoek naar ongerepte sneeuw in het hooggebergte. Ontdek de wereld buiten de pistes.

Ga met ons mee skiën in de Alpen en op bijzondere bestemmingen over de hele wereld. Onze reizen zijn onderverdeeld in freeriden en toerskiën. Freeriden is het off-piste skiën in de buurt van een skigebied, zodat je vooral met liften omhoog kunt en veel kunt skiën. Met toerskiën loop je op eigen kracht omhoog en kan je de ongerepte natuur in. Weg van de drukte.

Toerskiën

Doe je niets liever dan de bergen intrekken, de rust zoeken of genieten van het berglandschap? Ben jij dol op huttentochten? Kan je daarnaast ook nog goed skiën of heb je de ambitie om beter te worden, dan is toerskiën echt iets voor jou!

Je trekt de bergen in, lopend op je ski’s, om de rust te vinden ver weg van de piste. Puur genieten van jouw spoortje omhoog, de glinstering in de sneeuwkristallen en de zon op je kop. En als beloning wacht je bovenop de berg een maagdelijke helling waar jij jouw bochten op mag zetten.

Bekijk toerskireizen:

Freeriden

Ben je gek van skiën en gaat het jou om de afdaling? Kies dan voor freeriden. Bij Mountain Network organiseren we freeride reizen voor alle niveau’s. Wil je bijvoorbeeld off-piste skiën, maar is je techniek daar nog niet goed genoeg voor? Ga dan met ons mee naar de Stubaier Gletsjer in Oostenrijk voor een beginnerscursus. Heb je heel wat off-piste meters erop zitten en ben je toe aan meer? Kies dan voor een van de andere freeride reizen binnen of buiten Europa!

Bekijk freeridereizen:

Freeriden of toerskiën?

Wat is nou precies het verschil tussen toerskiën en freeriden? En wat past er bij jou? Bekijk de video om daar achter te komen!

Vragen of meer weten? Neem contact op voor meer informatie.

Bel: ​+31 (0)88-1236902 of mail: outdoor@mountain-network.nl