Wil je weg van de drukte op de piste, ben je gek van skiën en gaat het jou om de afdaling in de poeder? Kies dan voor freeriden. Bij Mountain Network organiseren we freeride reizen voor alle niveau’s.

Wil je bijvoorbeeld off-piste skiën, maar is je techniek daar nog niet goed genoeg voor? Ga dan met ons mee naar de Stubaier Gletsjer in Oostenrijk voor een beginnerscursus. Heb je heel wat off-piste meters erop zitten en ben je toe aan meer? Kies dan voor een van de andere freeride reizen binnen of buiten Europa!

Bekijk onze freeride reizen:

Freeriden of toerskiën?

Mountain Network biedt in samenwerking met berg- & skigids Jelle Staleman een groot aanbod aan skireizen. Skireizen die naast de piste plaatsvinden, off-piste, van beginners tot gevorderden. De reizen zijn onderverdeeld in freeriden en toerskiën. Freeriden is het off-piste skiën in de buurt van een skigebied, zodat je vooral met liften omhoog kunt en veel kunt skiën. Met toerskiën loop je op eigen kracht omhoog en kan je de ongerepte natuur in. Weg van de drukte.

Wat is nou precies het verschil tussen toerskiën en freeriden? En wat past er bij jou? Bekijk de video om daar achter te komen!