Doe je niets liever dan de bergen intrekken, de rust zoeken of genieten van het berglandschap? Ben jij dol op huttentochten? Kan je daarnaast ook nog goed skiën of heb je de ambitie om beter te worden, dan zijn onze toerski reizen echt iets voor jou!

Je trekt de bergen in, lopend op je toerski’s, om de rust te vinden ver weg van de piste. Puur genieten van jouw spoortje omhoog, de glinstering in de sneeuwkristallen en de zon op je kop. En als beloning wacht je bovenop de berg een maagdelijke helling waar jij jouw bochten op mag zetten.

Bekijk onze toerski reizen:

Toerskiën of freeriden?

Mountain Network biedt in samenwerking met berg- & skigids Jelle Staleman een groot aanbod aan skireizen. Skireizen die naast de piste plaatsvinden, off-piste, van beginners tot gevorderden. De reizen zijn onderverdeeld in freeriden en toerski reizen. Freeriden is het off-piste skiën in de buurt van een skigebied, zodat je vooral met liften omhoog kunt en veel kunt skiën. Met toerskiën loop je op eigen kracht omhoog en kan je de ongerepte natuur in. Weg van de drukte.

Wat is nou precies het verschil tussen toerskiën en freeriden? En wat past er bij jou? Bekijk de video om daar achter te komen!