Lieke van der Heide

Commercieel medewerker

Lieke van der Heide

Wie is Lieke van der Heide?

Geboortedatum: 18-03-1985

Nationaliteit: Nederlands

Talen: Nederlands, Engels en Duits

Woonplaats: In het mooie Gouda

Werkt voor Mountain Network sinds: 2010

Lieke werkt al sinds 2010 voor Mountain Network. Vele jaren heeft ze gewerkt op de salesafdeling voor de Nederlandse locaties en de Ardennen. De bergsport binnen Mountain Network begon in 2013 zo te groeien dat zij saleswerkzaamheden heeft opgepakt voor de bergsport afdeling van Mountain Network. Dit is uitgegroeid tot een fulltime job voor de afdeling Ski & Bergsportreizen.

Waar komt jouw liefde voor Mountain Network vandaan?

Mijn passie ligt bij het organiseren en verkopen van belevingen in de breedste zin van het woord. Ik ga zelf het liefst naar verre of niet voor hand liggende vakantielanden om daar de cultuur en natuur te proeven.

Op die manier ben ik bij Mountain Network terecht gekomen. Ook de sportwereld sprak mij enorm aan want op jonge leeftijd heb ik 10 jaar op hoog niveau geschaatst, gevoetbald en getennist. Op latere leeftijd ben ik fanatiek aan de slag gegaan met spinning en boksen. Deze combi van sporten is heerlijk omdat je allerlei spiergroepen traint en lekker je hoofd kan leegmaken na een drukke dag op het werk.

Waar komt dan toch de liefde voor Mountain Network en het organiseren van mooie bergsportreizen vandaan? Ik snap heel erg goed hoe het is om naar een doel te werken, of dat doel nou een berg is of iets anders in je leven. Daarom word ik er heel gelukkig van om eventuele deelnemers van A tot Z uit te leggen hoe ze een bepaalde berg kunnen beklimmen. Heb je vragen over welke slaapzak je het best kunt huren en of je je telefoonoplader kunt gebruiken op de Kilimanjaro dan kom je bij mij terecht. Het is voor veel mensen de eerste keer dat ze de bergen in gaan en zo’n grote reis gaan maken, dus dan is het heel fijn om persoonlijk te woord te worden gestaan.

Met duidelijke en vriendelijke uitleg probeer ik een deelnemer een stapje verder te brengen in de voorbereiding naar een prachtig avontuur in de bergen. En als ik daarna dan de prachtige foto’s ontvang van die desbetreffende top weet ik dat die persoon een onvergetelijke reis achter de rug heeft gehad en dit zijn hele leven bij zich zal dragen. Mijn motto is dan ook; Doe het nu, want je leeft maar 1 keer!