Droom jij van de bergen? Maak je dromen werkelijkheid en ga met ons op avontuur! Wat dacht je van een beklimming van je allereerste 4000’er? Of van het beklimmen van de hoogste toppen van ieder continent op Aarde – de 7 summits? Of van het leren van de benodigde vaardigheden om zelf, zonder gids, op pad te gaan?

Heb je vragen over onze programma’s of ben je benieuwd of bergbeklimmen iets voor je is? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via travel@mountain-network.nl.

Alpinisme

Mountain Network heeft ruim 30 jaar ervaring in het beklimmen van bergen met klanten. Je beklimt met Mountain Network o.a. de hoogste bergen van ieder Alpenland. Daarnaast hebben wij een aantal andere markante bergtoppen op ons programma staan. Tevens verzorgen wij alpine cursussen voor alle niveau’s: van beginners tot doorgewinterde alpinisten. De programma’s zijn met aandacht opgezet. Wij zorgen voor een goede opbouw van het programma zodat je er conditioneel en technisch helemaal klaar voor bent als de topbeklimming start.

ALPINISME
Beklim de hoogste en mooiste toppen van de Alpen

Expedities

Ga je met Mountain Network op expeditie, reken er dan op dat wij er alles aan doen om je veilig op de top en weer beneden te krijgen. Het bereiken van de top gebeurt niet vanzelf, je moet er wel wat voor doen. Wij begeleiden je gedurende het gehele expeditietraject: van voorbereiding tot terugreis.

Door de informatie- en voorbereidingsbijeenkomsten op onze locaties in Nederland en de Ardennen weet je alles over kleding, training, conditie, route en reis. Bovendien leer je de andere mensen uit je team kennen. De expedities staan onder leiding van Nederlandstalige expeditieleiders en/of van UIAGM/AAGM berggidsen. We organiseren ook expedities op maat, dus heb je persoonlijke wensen, laat het ons weten.

EXPEDITIES
Beklimmingen van de hoogste toppen en mooiste bergen van de wereld

Trekking

Trekking is het maken van een wandel- of hiking tocht door berggebieden. Bij Mountain Network kiezen we voor trekking reizen naar de mooiste plekken op aarde, mét een echte top, onder begeleiding van een Nederlandse expeditieleider.

TREKKING
Wandel of hiking tochten mét een top