Alpinisme, bergbeklimmen van dal tot top! In de Alpen beklim je met ons aansprekende toppen zoals de Mont Blanc, Grossglockner, Matterhorn of de Dufourspitze. Of we leiden je op tot een alpinist die alle basiskennis heeft om veilig tochten te maken én weet wat het is om in de praktijk keuzes te maken.

Beklim de hoogste en mooiste toppen van de Alpen

Mountain Network biedt alpinisme op ieder niveau aan. Zo helpen we je naar de hoogste toppen van de Alpen, laten we zeggen: de 6 summits van de Alpen. Van meest toegankelijk tot technisch ingewikkeldere bergen zijn dat: de Triglav (Slovenië), de Zugspitze (Duitsland), de Gran Paradiso (Italië), de Grossglockner (Oostenrijk), de Mont Blanc (Frankrijk) en de Dufourspitze (Zwitserland).

Naast de hoogste toppen organiseren we ook bergsportreizen naar bergen waarvan wij vinden dat ze onmisbaar zijn in jouw alpiene carrière! Dat kan zijn omdat ze ongekend mooi zijn, maar ook omdat ze bijvoorbeeld niet door de hoogte maar door de technische moeilijkheid een fantastische uitdaging vormen!

Alpinisme cursussen naar de mooiste toppen in de Alpen:

Alpinisme cursussen

Wij geloven in ‘learning by doing’, dus zodra het kan ga je zelf aan de slag. We dagen je tijdens onze bergsportreizen uit om zelf tochten te plannen, beslissingen te nemen, voor te klimmen en de geleerde touw technieken te gebruiken. We kiezen bewust uitdagende alpiene tochten en zoeken de spanning op. Op die manier leer je klimmen in reële omstandigheden en ontdek je écht wat het is om op eigen kracht, als alpinist, onderweg te zijn.

Wil je meer weten over wat het een alpinisme cursus nou echt inhoudt? Lees dan een van onze blogs of kijk voor inspiratie op onze Facebook of Instagram!

Alpinisme cursussen: