In de Alpen beklim je met ons aansprekende toppen zoals de Mont Blanc, Grossglockner, Matterhorn of de Dufourspitze. Of we leiden je op tot een alpinist die alle basiskennis heeft om veilig tochten te maken én weet wat het is om in de praktijk keuzes te maken.

Beklim de hoogste en mooiste toppen van ieder Alpenland

Je beklimt met Mountain Network de hoogste toppen van ieder Alpenland, laten we zeggen: de 6 summits van de Alpen. Van meest toegankelijk tot technisch ingewikkeldere bergen zijn dat: de Triglav (Slovenië), de Zugspitze (Duitsland), de Gran Paradiso (Italië), de Grossglockner (Oostenrijk), de Mont Blanc (Frankrijk) en de Dufourspitze (Zwitserland).

Naast de hoogste toppen organiseren we ook reizen naar bergen waarvan wij vinden dat ze onmisbaar zijn in jouw alpiene carrière! Dat kan zijn omdat ze ongekend mooi zijn maar ook omdat ze bijvoorbeeld niet door de hoogte maar door de technische moeilijkheid een fantastische uitdaging vormen!

Beklimmingen van de hoogste en mooiste Alpentoppen:

Alpiene cursussen

Wij geloven in ‘learning by doing’, dus zodra het kan ga je zelf aan de slag. We dagen je uit om zelf tochten te plannen, beslissingen te nemen, voor te klimmen en de geleerde touw technieken te gebruiken. We kiezen bewust uitdagende tochten en zoeken de spanning op. Op die manier leer je klimmen in reële omstandigheden en ontdek je écht wat het is om op eigen kracht onderweg te zijn.

Alpiene cursussen: