Wil je weten hoe wij omgaan met Corona? Op deze pagina vind je alle informatie en veelgestelde vragen.

Momenteel zien we dat veel mensen terughoudend zijn met het boeken van een reis. Dat kunnen we gezien alle onzekerheden natuurlijk begrijpen. Om in ieder geval 1 onzekerheid weg te nemen komen wij je tegemoet met de garantie dat je jouw reissom volledig retour krijgt in het geval de reis vanwege een negatief reisadvies door corona niet doorgaan.

Als je eenmaal geboekt hebt dan gaan wij keihard ons best doen om er een fantastische reis van te maken. Maak je dus geen zorgen, want als het reisadvies oranje of rood is verplaatsen we de reis naar een ander land of locatie, of als je dat wil krijg je gewoon je geld terug. Dat verplaatsen doen we natuurlijk alleen als jij dat ook ziet zitten en als we er van overtuigd zijn dat het alternatief qua beleving en kwaliteit minimaal gelijkwaardig is met de originele reis. Is de alternatieve reis goedkoper dan de originele reis? Dan ontvang je van ons het verschil retour.

Hieronder een (fictief) voorbeeld:

De originele reis die je geboekt hebt was de beginnerscursus toerskiën in de Silvretta in Oostenrijk. ​Het reisadvies voor Oostenrijk is oranje​ ​voor jouw reisdata, waardoor de reis niet verantwoord door kan gaan. Het reisadvies in Frankrijk is op dat moment nog geel. Wij stellen jou voor om als alternatief de beginnerscursus toerskiën in de Mont Thabor te boeken. Qua natuur, beleving, skitechniek en conditie doet de Mont Thabor niet onder voor de Silvretta. De reis is alleen 1 dag korter en daardoor iets goedkoper. Omdat de Mont Thabor € 250,- goedkoper is dan de Silvretta ontvang je dat bedrag van ons retour.

Zie je het geboden alternatief niet zitten? Aan jou de keus om je geld te laten staan voor een reis op een later moment of om je volledige reissom retour te ontvangen. Gelukkig zijn zijn wij aangesloten bij de SGR, dus zelfs bij financieel onvermogen vanuit ons ontvang je jouw reissom volledig retour.