Bedrijven

Expedities en beklimmingen voor bedrijven

Als het in het bedrijfsleven gaat over verandertrajecten, jubilea of persoonlijke ontwikkeling, dan wordt bergbeklimmen vaak als metafoor gebruikt. Logisch wat ons betreft. In de bergen ben je aangewezen op jezelf en elkaar, heb je te respecteren wat de omstandigheden op dat moment toelaten en leer je jezelf beter kennen. Niet voor niets kiezen bedrijven er steeds vaker voor om daadwerkelijk met een team een berg te beklimmen. Wij organiseren al jaren expedities op maat naar bijvoorbeeld de Mont Blanc, Elbrus of Kilimanjaro. Met voorbereidings- of selectiestappen op onze eigen locaties in Nederland en de Ardennen. Op deze pagina enkele voorbeelden van programma's die we op maat hebben georganiseerd.

Contact opnemen

Lijkt het je wat? Neem contact met ons op. Ook als je nog niet precies weet wat je wilt, geven we je met plezier tips en adviezen om je wensen concreter te maken.  (T: 088-123 69 02 / E: travel@mountain-network.nl)

Voorbeelden:

War Child
Sinds 2016 organiseert Mountain Network de Kil Challenge voor War Child. Jaarlijks bereiden wij 75 deelnemers voor in Nederland en de Ardennen en begeleiden wij hen tijdens de beklimming van de hoogste berg van Afrika. Hiermee wordt jaarlijks ca. € 300.000,- opgehaald voor War Child! Kijk op de website voor meer informatie.

Stars4Kids / Seven Stars
sevenstarsIn de zomer van 2015 gaat een team van 12 klimmers naar de top van de Mont Blanc. Ze klimmen niet alleen omdat hun bedrijf Seven Stars 10 jaar bestaat en succesvol is. Ze klimmen ook voor ‘Make a Wish’ en ‘Monicares Foundation’. Twee goede doelen die gezinnen met een ernstig ziek kind steunen en opvrolijken.

Climb4School / Allsafe
logo-allsafe
Climb4School is een initiatief van Allsafe miniopslag en Stichting4Life. Door het beklimmen van de Mont Blanc wordt er geld opgehaald. Met dat geld wordt aan kinderen uit de sloppenwijk ‘Kibera’ in Naïrobi de kans geboden om naar school te gaan. In 2014 werd er al €75.000 opgehaald met 16 expeditieleden en ook in 2015 wordt er weer een expeditie georganiseerd. Mountain Network organiseert de voorbereiding, de expeditie en is sponsor van Climb4School.

Politie (Mont Blanc, Kilimanjaro, Toubkal, Haute Savoie)
logo-politie
Voor de politie organiseren we al jaren expedities naar bergen binnen en buiten Europa. Ook dit jaar weer beklimmen we met verschillende teams de toppen van de Kilimanjaro en de Mont Blanc en wandelen we op sneeuwschoenen in de Haute Savoie. www.politie-expeditie.nl

De Ronde Tafel
Voor de Roroundtablende Tafel organiseerden wij in 2014 een beklimming op maat. Met zes man stonden de heren op 8 september op de top van de Gran Paradiso.

 

OHRA
logo-ohra
Voor OHRA organiseerden we een expeditie naar de Mont Blanc. De expeditie stond in het kader van het verbeteren van de interne communicatie tussen de verschillende lagen van het bedrijf. Na selectiebijeenkomsten op onze locaties in Arnhem en de Ardennen, stond uiteindelijk een flink team op de top van de Mont Blanc (van postbezorger tot directeur). Missie geslaagd!

KMA
logo-kma
Voor de KMA organiseerden we in 2014 een expeditie naar de Kilimanjaro. De militairen droegen zelf al hun materiaal mee de berg op. Ze hebben flink afgezien en kijken terug op een leerzame en rijke ervaring.

Business Leaders
logo-businessleaders
Voor de Business Leaders organiseerden we een expeditie naar de Mont Blanc. Een erg geslaagde expeditie met succes! Na deze topervaring gaan de Business Leaders in 2015 met ons naar de Kilimanjaro.

Bergen Magazine (lezersreis)
logo-bergenmagazine
Voor wie Bergen Magazine graag leest, kan het niet gemist hebben. In 2014 organiseerden we een lezersreis naar de top van de Mont Blanc. Na voorbereidingsstappen op onze locaties in Dordrecht en de Ardennen, stonden 6 van de 8 deelnemers op de top.

Bas van de Goor Foundation
logo-basvdgoor
Voor de Bas van de Goor foundation hebben we een expeditie georganiseerd naar de Elbrus in 2012. De expeditie voor deze stichting (voor diabetici) was extra speciaal vanwege de extra medische aandacht die nodig was voor de deelnemers.