De prachtige bergnatuur is iets waar we allemaal met zorg mee om moeten gaan. We willen er immers ook in de toekomst nog van kunnen genieten! Duurzaam reizen wordt daarom steeds belangrijker en gelukkig steeds meer een norm. Daarom zijn ook wij actief bezig met het verduurzamen van onze organisatie. Lees hier alles wat je moet weten over wat Mountain Network Travel doet aan verduurzamen. En hoe wij jou op daarmee op een meer verantwoorde, duurzame en bewuste manier de bergen in willen helpen.

Het belang van verduurzamen

Waarom is verduurzaming en bewustwording juist nu van belang? En hoe heeft dit betrekking op jou als bergsporter? Lees hierover alles in het blog ‘Bewust de bergen in’.

Wat doen wij?

Wij zijn er stap voor stap mee bezig onze reizen op een duurzamere manier aan te bieden. We doen al veel, maar hebben hier ook nog een hele hoop in te behalen!

Wat kun jij doen?

Als bergsporter kun je heel veel betekenen in het verbeteren van je eigen milieubewustzijn, maar ook dat van je reisgenoten! Lees in het blog ‘Bewust de bergen in’ over wat jij kan betekenen.

CO2 compenseren

Als je met Mountain Network Travel de bergen in gaat, heb je de mogelijkheid de CO2 die je uitstoot te compenseren. Kom meer te weten over wat CO2 compensatie inhoudt en hoe wij je CO2 uitstoot compenseren.

Trees for All

Als je er bij het boeken voor kiest je CO2 te compenseren, gaat je bijdrage naar Trees for All. Lees verder voor meer informatie over onze compensatiepartner, of lees het blog.

Wij zijn er stap voor stap mee bezig onze reizen op een duurzamere manier aan te bieden. Dit betekent dat we steeds meer doen om jou op een verantwoorde en milieubewuste manier de bergen in te helpen, maar dat we hier ook nog veel stappen in moeten maken. Hou daarom onze website en sociale media goed in de gaten voor meer!