Eén met de rots!

In perfecte balans: met je voet op een klein treetje en je vingertoppen op een greepje, omringd door lucht in een verticale wereld. De samenkomst van mentale uitdaging, techniek, fysieke kracht en vaardigheden heeft een grote aantrekkingskracht op klimmers. Van je eerste meters op de rots, tot big-walls en van single pitch sportklimmen tot het klimmen van meerdere touwlengtes op eigen protectie: ontdek met ons de mooiste klimgebieden, verleg je grenzen en leer nieuwe vaardigheden.

Rotsklimmen in de Ardennen

Cursussen en klimweken in de Belgische Ardennen

In de Belgische Ardennen vind je tal van rotsmassieven die het perfecte oefenterrein vormen om jouw vaardigheden op de rotsen te verbeteren. Je vindt er veelal goedbehaakte sporktlimgebieden, maar ook als je meerdere touwlengtes wilt leren klimmen, reddingstechnieken wilt bijspijkeren, of op eigen protectie wilt leren klimmen ben je hier op de juiste plek.

Klimmen dicht bij huis

Meer weten over ons basecamp in de Ardennen en alle klimcurssusen?

Klimreizen en cursussen in Europa

Klimreizen

Europa biedt oneindig veel mogelijkheden voor klimmers van elk niveau. Ontdek met ons de mooiste klimgebieden en leer nieuwe vaardigheden op onbekend terrein!