Eén met de rots!

In perfecte balans: met je voet op een klein treetje en je vingertoppen op een greepje, omringd door lucht in een verticale wereld. De samenkomst van mentale uitdaging, techniek, fysieke kracht en vaardigheden heeft een grote aantrekkingskracht op klimmers. Van je eerste meters op de rots, tot big-walls en van single pitch sportklimmen tot het klimmen van meerdere touwlengtes op eigen protectie: ontdek met ons de mooiste klimgebieden, verleg je grenzen en leer nieuwe vaardigheden.

Rotsklimmen in de Ardennen

Cursussen en klimweken in de Belgische Ardennen

In de Belgische Ardennen vind je tal van rotsmassieven die het perfecte oefenterrein vormen om jouw vaardigheden op de rotsen te verbeteren. Je vindt er veelal goedbehaakte sporktlimgebieden, maar ook als je meerdere touwlengtes wilt leren klimmen, reddingstechnieken wilt bijspijkeren, of op eigen protectie wilt leren klimmen ben je hier op de juiste plek.

Rotsklimmen in Europa

Cursussen en klimweken in de mooiste klimgebieden van Europa

Het Europese continent biedt oneindig veel mogelijkheden voor klimmers van elk niveau. Tijdens de rotsklimtrips in de Alpen zoeken we bijvoorbeeld de rotsen op en bieden we cursussen voor zowel de beginnende als de gevorderde rotsklimmer. Zo kun je mee gaan klimmen in de Dolomieten en op basiscursus in de Wilder Kaiser! Wil jij het avontuur buiten de Alpen opzoeken? Kijk dan eens naar onze Klimweek in Chulilla.

Bouldertrips

Leer de fijnste kneepjes van het buiten boulderen en maak nieuwe klimvrienden!

Bouldertrips in Europa, waarna je zelfstandig op een veilige manier buiten kan gaan boulderen met je klimvrienden. Leer topo's lezen, crashpadgebruik en leer hoe je moet spotten. Daarnaast krijg je veel klimtechnische tip's en tricks mee tijdens deze bouldertrips. Voor elk niveau beschikbaar en leuk om met een groep nieuwe gebieden te verkennen!