Graag stellen we onze samenwerkingspartners aan je voor.


ALTITUDE DREAM

Vergroot de veiligheid en je topkansen – slapend acclimatiseren
Bij veel bergen is de ijle lucht op grote hoogte één van de uitdagingen waarmee je te maken hebt. Op de top van de Mont Blanc heb je bijvoorbeeld nog maar ca. 55% van de zuurstof moleculen tot je beschikking in vergelijking met zeeniveau. Wij zorgen bij onze programma's voor de minimale acclimatisatie die nodig is om een berg veilig te kunnen beklimmen. Dat wil niet zeggen dat je dan de hoogte niet zult voelen! Wil jij meer kunnen genieten van de beklimming, je topkansen vergroten én de kans op hoogteziekte verkleinen? Dan laat je een hoogtetent boven je bed plaatsen en slaap je een paar weken lang in een zuurstofarme omgeving. Gewoon thuis in je bed in Nederland! Mountain Network organiseert een hoogtetent voor je in samenwerking met onze partner Altitude Dream. Meer weten over Altitude dream en acclimatiseren?

A.S.R.

Je hebt een bergsportreis geboekt en wilt onbezorgd genieten van je vakantie. Daarom zijn er reis- en annuleringsverzekeringen. Een reisverzekering voor als er tijdens de vakantie wat gebeurt en een annuleringsverzekering voor wanneer je niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren. Wij bieden je de mogelijkheid om online een kortlopende reis- en/of annuleringsverzekering (mét bergsportdekking) af te sluiten bij de a.s.r.​

CLEAN CLIMBER

Clean Climber zet zich in voor duurzame klimsport. Dit doet Clean Climber middels het schoonmaken van klimgebieden, het hergebruiken van klimmateriaal en het creëren van meer bewustzijn bij klimmers over hun eigen verantwoordelijkheden. We hebben als klimmers allemaal impact op onze omgeving, en kunnen dat veranderen in een positieve impact! Wij staan achter de missie van Clean Climber. Daarnaast vind je op verschillende Mountain Network locaties recyclepunten van Clean Climber voor je oude klimschoenen!

LA SPORTIVA

Mountain Network is jaren geleden een samenwerking aangegaan met het Italiaanse La Sportiva. Een buitensportmerk waar bij ons uitstekend mee kunnen identificeren; kwaliteit, vooruitstrevend en behorend tot de gevestigde orde. De samenwerking is uitgegroeid tot een duurzame relatie.

La Sportiva vind je overal terug in onze organisatie. Kijk maar naar onze klimschoenen van onze atleten en de bergschoenen van onze gidsen.

MAMMUT

Ook Mammut vind je overal terug in onze organisatie. Mountain Network streeft altijd naar de hoogste kwaliteit en dat hebben we gemeen met dit Zwitserse bergsportmerk. Niet alleen onze medewerkers in de klimcentra dragen de kleding van Mammut, maar ook onze gidsen, zoals onze UIAGM berg- en skigids Jelle Staleman draagt de kleding van Mammut naar grote tevredenheid.