Bergsportverzekering

Goed verzekerd op pad!

Je hebt een bergsportreis geboekt en wilt onbezorgd genieten van je vakantie. Daarom zijn er reis- en annuleringsverzekeringen. Een reisverzekering voor als er tijdens de vakantie wat gebeurt en een annuleringsverzekering voor wanneer je niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren. Wij bieden je de mogelijkheid om online een kortlopende reis- en/of annuleringsverzekering (mét bergsportdekking) af te sluiten bij de Europeesche verzekeringen.


Kortlopende reisverzekering

Je kan je kortlopende reisverzekering zelf samenstellen. Je kan kiezen uit de drie varianten Basis, Comfort en Optimaal. Daarnaast kan je de verzekering uitbreiden met diverse dekkingen, zodat deze volledig aansluit op de reis.

De highlights van de kortlopende reisverzekering van de Europeesche;

  • Wereldwijde hulp, 24 uur per dag
  • Snelle afhandeling van bagageschade
  • Sportrisico’s meeverzekerd, ook voor bergsport (alle varianten)
  • Sportuitrusting apart te verzekeren
  • Geen eigen risico bij geneeskundige kosten
  • Twee jaar nieuwwaardevergoeding voor bagage bij Optimaal

Welke verzekering sluit je af?
De bedragen die vergoed worden verschillen per pakket, dat is een persoonlijke keuze. Dekkingsoverzicht vind je in de algemene voorwaarden via deze link (pdf). Voor bergsportdekking maakt het niet uit welke variant je kiest. Belangrijk! Kies ALTIJD voor de aanvullende dekking voor geneeskundige kosten. Als je moet worden gerepatrieerd van de berg vanwege een medische noodzaak, dan vallen die kosten onder deze aanvullende dekking. Ook is het verplichte eigen risico (€385 in 2016) gedekt en hogere medische kosten die niet worden vergoed door je zorgverzekeraar.

afsluiten reisverzekering

 

Kortlopende annuleringsverzekering

Je kan je annuleringsverzekering volledig aanpassen aan jouw wensen. Je hebt de keuze uit twee verzekeringen: een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering.

De highlights van de kortlopende annuleringsverzekering van de Europeesche;

  • Ook voor lastminuteboekingen
  • Alle annuleringsredenen mee te verzekeren
  • Ook onderdelen van een zelf samengestelde reis worden vergoed

Download de algemene voorwaarden incl. dekkingsoverzicht via deze link (pdf).

afsluiten annuleringsverzekering