La Sportiva

Mountain Network en La Sportiva zijn partners in de klimsport.


Mountain Network is jaren geleden een samenwerking aangegaan met het Italiaanse La Sportiva. Een buitensportmerk waar bij ons uitstekend mee kunnen identificeren; kwaliteit, vooruitstrevend en behorend tot de gevestigde orde. De samenwerking is uitgegroeid tot een duurzame relatie.

La Sportiva vind je overal terug in onze organisatie. Kijk maar naar onze klimschoenen van onze atleten en de bergschoenen van onze gidsen.

Nikki van Bergen is meervoudig Nederlands kampioen en vertrouwt al jaren op de kwaliteit van La Sportiva, net als onze UIAGM berg- en skigids Jelle Staleman.

Door de intensieve samenwerking kunnen we uitzonderlijke evenementen organiseren, zoals Stick to Plastic. Evenementen als deze worden grotendeels gesponsord door La Sportiva en dat zorgt voor ongekend spektakel.

Ook op de achtergrond is er veel samenwerking met La Sportiva. Er wordt kennis en ervaring uitgewisseld en door intensieve samenwerking kunnen we een uitstekende garantie garanderen voor de producten die onze klanten aanschaffen.

In onze winkels in de klimcentra tref je uitsluitend klimschoenen van La Sportiva. Er is enkel in de brandstore in Italiƫ een groter assortiment aan klimschoenen te vinden. We voeren ruim 20 modellen en hebben een ongekende voorraad. Daarnaast hebben we ook een fraaie collectie aan klimkleding van dit Italiaanse topmerk.

Als abonnementhouder krijg je overigens 10% korting op het gehele assortiment van La Sportiva in onze shop.

Neem contact op voor meer informatie