Stage lopen

Stage lopen bij Mountain Network?

Ben jij MBO of HBO student en ben je op zoek naar een leuke stageplaats waar je het nodige kunt leren? Bij Mountain Network ben je aan het juiste adres! Wij bieden stagemogelijkheden voor studenten van diverse disciplines en van verschillende niveaus, zowel in Nederland als in de Belgische Ardennen. Hieronder lees je wat de mogelijkheden zijn en wat je kunt verwachten als je bij ons komt stagelopen.


Erkend leerbedrijf

Je kunt bij Mountain Network op verschillende plekken met verschillende opleidingen stage lopen. Wij zijn een door SBB erkend leerbedrijf. Al onze erkenningen zijn daar ook te vinden en hier kun je solliciteren vanuit je MBO opleiding. Ook voor studenten op het HBO hebben we diverse stages beschikbaar. Deze vind je onderaan deze pagina en op Stageplaza. Je loopt stage met andere HBO en MBO stagiaires en je werkt samen met het vaste team op de locatie. Uiteindelijk is het doel dat je verschillende taken op locatie zelfstandig uit kunt voeren.

Naast de erkenning door het SBB is Mountain Network ook een erkend opleidingscentrum van de NKBV. Hiermee kunnen wij officiële NKBV-trajecten aanbieden, zoals cursussen en opleidingen tot Sportklimbegeleider en Sportkliminstructeur.


Stage Summercamps

Voor het zomerseizoen 2022 zijn we op zoek naar stagiaires voor onze Summercamps. Wil jij kinderen begeleiden tijdens hun fantastische vakantie in de Ardennen, wil jij jezelf ontwikkelen als buitensportinstructeur en wil jij je eigen vakantie op een fantastische wijze invullen? Check dan de onderstaande vacature!


MBO-stages

Mountain Network heeft voor veel sectoren stageplaatsen beschikbaar voor MBO-studenten. In de Nederlandse locaties vind je voornamelijk stages in de sectoren Horeca, Sport, Toerisme en Recreatie en Zorg en Welzijn. Onze locatie in België biedt voornamelijk stages aan in de sectoren Sport, Toerisme en Recreatie, Zorg en Welzijn en Voedsel, Natuur en Leefomgeving. Op ons Hoofdkantoor in Arnhem vind je diverse stages in de sector Economie en Administratie. Benieuwd naar onze stageplaatsen? Klik dan hieronder op de locatie van jouw keuze om naar Stagemarkt te gaan.


HBO-stages

Zowel op het Hoofdkantoor in Arnhem als op de Nederlandse locaties bieden we meewerkstages of afstudeerstages aan voor HBO-studenten. Op het Hoofdkantoor vind je stages financieel en sales en marketing. In de Nederlandse locaties vind je voornamelijk stages management en sport.