Atletenteam Mountain Network

Maak kennis met de topklimmers van Team Mountain Network

Al heel wat jaren maakt Mountain Network zich hard voor de wedstrijd klimsport in Nederland. De groei van de klimsport is explosief en de professionalisering van de wedstrijdsport blijft niet achter. Als grote speler in Nederland in de klimwereld vinden wij het belangrijk om hierop aan te haken en mee te doen. Ondersteuning bieden, wedstrijden organiseren en atleten sponsoren is onze manier van bijdragen aan de kwaliteit van het Nederlandse wedstrijdcircuit.


Team Mountain Network is een team van jonge, getalenteerde atleten die deelnemen aan wedstrijden op nationaal en internationaal niveau. In samenwerking met Mammut, La Sportiva en Aquarius ondersteunen wij de atleten op het gebied van trainingsfaciliteiten, kleding en materiaal, teamtrips  en meer. De individuele leden van het team zijn naast Team MN ook aangesloten bij een lokale trainingsgroep en/of het nationale team.

Luuk Spaargaren

Luuk is onderdeel van het Atletenteam van Mountain Network en het Nederlands Jeugd Team

Lees meer

Leto Cavé

Leto komt uit in categorie A en heeft de opgelopen tijd gewoond en getraind in Innsbrück, Oostenrijk. Hij maakt deel uit van het Nederlands Jeugd Team

Lees meer

.

 

Tessa Robichon

Tessa komt uit voor het Atletenteam van Mountain Network. Haar droom is om tijdens een worldcup een podium plek behalen!

Lees meer

Mischa Radt

Mischa Radt klimt al sinds zijn zevende jaar in de klimhal. Hij komt uit in de Jeugd A

Lees meer

.

.

Anya van Essen

Anya heeft zich net als haar zusje al goed kunnen bewijzen in Azië. Zij komt voor Mountain Network uit in Jeugd B

Lees meer

Jens de Louw

Jens heeft door een kinderfeestje kennisgemaakt met de klimsport en komt inmiddels voor Team Mountain Network uit in de Jeugd A

Lees meer

.

Mark Brand

Mark klimt al twaalf jaar en behoort tot de nationale top van het wedstrijdklimmen.

Lees meer

Sabina van Essen

Sabina klimt sinds 2016 en heeft zich net als haar zus al ruimschoots bewezen in Azië. Nu ze weer in Nederland woont maakt ze onderdeel uit van Team Mountain Network en komt ze uit in Jeugd B.

Lees meer

Alle foto’s op deze en de afzonderlijke atletenpagina’s zijn mede mogelijk gemaakt door Sytse van Slooten en Irina Raiu

Video

Sponsors

la-sportiva-logo-innovation-banner-700-sotto-articolo-fiemme