Mountain Academy

Wil je graag verder met klimmen en lijkt het je leuk om instructeur te worden? Mountain Network biedt een grote diversiteit aan opleidingen aan. Alle Mountain Network centra in Nederland en België zijn door de NKBV erkende opleidingscentra. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden en de verschillende opleidingen, kijk dan hieronder voor meer informatie.


Opleidingen Indoor

Via onze locaties in Nederland bieden wij diverse opleidingen en bijscholingen aan. Wil jij graag instructeur, trainer of routebouwer worden. Alle opleidingen verzorgen wij conform de norm vanuit de NKBV. Dus aan het eind van je opleiding ben je ook werkelijk NKBV gecertificeerd. Voorwaarden om aan de meeste opleidingen mee te doen is dat je NKBV lid bent. Daarnaast organiseren wij diverse bijscholingen die je kan gebruiken om je licentie op niveau te houden.

OPLEIDINGEN INDOOR


Opleidingen Outdoor

Op onze locatie in de Ardennen verzorgen wij diverse instructeursopleidingen. Outdoor Voorklimmen single pitch, multi pitch of trad alles is mogelijk. Daarnaast kun je opgeleid worden tot klettersteig instructeur. En mocht je alleen een examen willen afleggen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Onze beoordelaars staan voor je klaar.

OPLEIDINGEN OUTDOOR


Bijscholingen

Ben jij al instructeur maar wil je je licentie op peil houden? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Mountain Network biedt. Jaarlijks organiseren wij diverse bijscholingen voor ons eigen personeel maar ook voor extern geïnteresseerden.

BIJSCHOLINGEN


Erkende opleidingscentra

Al onze locaties in Nederland en België zijn door de NKBV (Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging) erkende opleidingscentra. Dat wil zeggen dat je voor je klimopleiding begeleid wordt door trainers, Praktijk Begeleiders en Leercoaches die volgens de NKBV normeringen werken. Zij volgen regelmatig bijscholingen en werken volgens de laatste richtlijnen. Door deze landelijke dekking hoef je nooit ver te reizen om een opleiding, cursus of training te volgen.
Ben je in het bezit van een klimwand met minimaal 4 touwen en 5,5 meter hoog? Dan is het ook mogelijk dat onze opleiders naar jullie eigen locatie komen.


Opleidingen personeel

Ben jij MN personeel en wil je een opleiding volgen, ga dan naar de volgende pagina.

OPLEIDINGEN PERSONEEL