Mammut

Mountain Network en Mammut zijn partners in de klimsport.


Mountain Network is jaren geleden een samenwerking aangegaan met het Zwitserse Mammut. Een buitensportmerk waarmee we ons uitstekend kunnen identificeren; kwaliteit, vooruitstrevend en behorend tot de gevestigde orde. De samenwerking is uitgegroeid tot een duurzame relatie.

Mammut vind je overal terug in onze organisatie. Kijk maar naar onze bedrijfskleding, touwen in de klimhal en het uitgebreide assortiment in de winkels op onze klimcentra. Mountain Network streeft altijd naar de hoogste kwaliteit en dat hebben we gemeen met dit Zwitserse bergsportmerk.
Niet alleen onze medewerkers in de klimcentra dragen de kleding van Mammut, maar ook onze gidsen, zoals onze UIAGM berg- en skigids Jelle Staleman draagt de kleding van Mammut naar grote tevredenheid.

Door de intensieve samenwerking kunnen we uitzonderlijke evenementen organiseren, zoals de Flatlander Cup. Evenementen als deze worden grotendeels gesponsord door Mammut en dat zorgt voor ongekend spektakel.

Ook op de achtergrond is er veel samenwerking met Mammut. Er wordt kennis en ervaring uitgewisseld en door intensieve samenwerking kunnen we een uitstekende garantie garanderen voor de producten die onze klanten aanschaffen.

De winkels in de klimcentra zijn vrijwel uitsluitend gevuld met producten van Mammut en dat zorgt ervoor dat we een ongekend assortiment kunnen aanbieden. Producten die niet standaard in onze winkels verkrijgbaar zijn bestellen we met alle liefde voor onze klanten. Als abonnementhouder krijg je overigens 10% korting op het gehele assortiment van Mammut.

Kijk voor meer informatie

Neem contact op voor meer informatie