Op 10 april 2023 vindt de allereerste editie van First Pitch plaats! First Pitch is het openingsevent van het rotsklimseizoen in de Ardennen. Dit evenement staat dan ook in teken van de allereerste meters maken op de rotsen in de omgeving van het Mountain Network base camp in de Lesse vallei. Naast dat er verschillende klimworkshops worden gegeven valt er op ons base camp ook van alles te beleven! Ben jij er ook bij?

Een dag vol workshops, goed eten, gezelligheid en genieten van de buitenlucht. Je betaalt een kleine bijdrage per clinic voor het gebruik van de rotsmassieven. Bovendien kun je ervoor kiezen om de avond ervoor vast op de camping te verblijven en je aan te melden voor de barbecue. Snel aanmelden dus!

Informatie

First pitch is hét seizoensopenings event van het Mountain Network Base Camp in de Ardennen! Gedurende een dag vol activiteiten luiden we het seizoen van 2023 in.

Programma

Je kunt je aanmelden voor een of meerdere klimclinics, workshops, winacties of andere activiteiten. Bekijk het programma en bepaal wat je wilt gaan doen tijdens First Pitch!

Contact en locatie

Mountain Network Base Camp

  • Pont-à-Lesse 31
  • 5500 Anseremme – Dinant (B)
  • T : +31 (0)88-1236880
  • E : outdoor@mountain-network.nl