Erkend Leerbedrijf

Werken en leren bij Mountain Network

Mountain Network heeft binnen diverse onderdelen van het bedrijf de mogelijkheid om stage te lopen. Wij zijn een door de Samenweringsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf.


Je kunt bij Mountain Network op verschillende plekken stage lopen; dit kan zijn op het hoofdkantoor of op een van de locaties (klimhallen) van Mountain Network. Mountain Network is een door SBB erkend leerbedrijf. Op het hoofdkantoor zijn er stageplekken op de afdeling marketing en communicatie, en op de verkoopafdeling. De stages op het hoofdkantoor zijn zogenaamde meeloopstages voor HBO-studenten van de diverse disciplines.

Als je gaat stagelopen op een locatie van Mountain Network, kom je te (leer)werken op een zogenaamde leerafdeling. Dit betekent dat je met meerdere stagiaires, zowel mbo als hbo niveau, op de locatie werkt. De stagiaires/leerwerkers maken onderdeel uit van het team dat de locatie moet runnen . Dit team bestaat verder uit vaste medewerkers van Mountain Network die je begeleiden tijdens je stage. Het is een echte werkomgeving, die zonder jouw niet kan draaien. Je krijgt een functie waarbij je zowel zelfstandig gaat leren als zelfstandig gaat werken. Je maakt dus heel intensief kennis met de beroepspraktijk.

Lees hier meer over stage lopen bij Mountain Network

Neem contact op voor meer informatie