Klimmen & boulderen zomer 2024

In deze Summer of '24 -> toffe acties, gratis producten en meer!

Leden hebben bij Mountain Network een streepje voor en daarom krijg je van ons dit boekje met tien vouchers t.w.v. ruim € 125,-! De vouchers kan je gebruiken voor gratis producten en extra kortingen in onze winkel en horeca of voor extra toegang tot onze klim- en bouldercentra. Ook hebben we een leuke winactie voor je.


ZOMERVOUCHERS 2024

We gaan ervan dat de zomer van 2024 een mooie klimzomer wordt. Met deze editie van onze zomervouchers hebben we weer interessante, lekkere en mooie aanbiedingen samengesteld voor de maanden juli en augustus, tenminste, dat vinden wij. Wat kan je verwachten deze zomer;

  1. Gratis entree voor een introducee, zelfs de klimschoenen  en klimgordel zijn gratis. Let op: zekeren is alleen toegestaan met een klimvaardigheidsbewijs of aantoonbare ervaring. Check onze veiligheidsregels op de website voor meer informatie.
  2. Gratis kop biologische koffie, cappuccino of thee van Peeze bij al onze vestigingen.
  3. Gratis entree voor eigen kinderen.
  4. Gratis portie bitterballen bij twee drankjes.
  5. Gratis Clip ’n Climb voor twee personen in Noardwand.
  6. Een extra korting van 10 euro kassakorting op Mammut gordel naar keuze, op de 10% korting die je al hebt met je lidmaatschap. En deze korting geldt ook op reeds afgeprijsde gordels. Dat maak je ook niet vaak mee, toch!
  7. 10% extra korting op de activiteiten in de Ardennen.
  8. Gratis verfrissend drankje bij buiten klimmen/boulderen in Amsterdam, RijnBoulder of Noardwand.
  9. Gratis upgrade van jouw kinder klimfeestje.
  10. 10%extra korting in de Mountain Shop bovenop de korting van 10% die je al ontvangt als  lidmaatschaphouder.

*De zomervouchers zijn geldig voor leden (uitgezonderd de Mountain Club) die vóór juni 2024 een lidmaatschap hebben afgesloten.


Zomer winactie 2024

Doe mee aan de Mountain Network Zomer Winactie en maak kans op te gekke prijzen!

De hoofdprijs van deze winactie is een compleet verzorgd boulderweekend naar Fontainebleau van 3 t/m 6 oktober 2024! Verder verloten we onder alle deelnemers een MAMMUT Klimgordel en een paar La Sportiva klimschoenen naar keuze (uit de bestaande voorraad). Alleen geldig voor leden die vóór juni 2024 een lidmaatschap hebben afgesloten. Je kan maximaal 1 keer meedoen.

Om kans te maken op deze te gekke prijzen, hoef je alleen je naam, mailadres en telefoonnummer op te geven. Makkelijker kan het niet, toch? Begin september maken wij de winnaar bekend. Wil jij meedoen aan deze te gekke winactie, klik dan hier

Ps. op het moment van verloten is het wel belangrijk dat je een actief lidmaatschap hebt!

Mede mogelijk gemaakt door