Klimmen & boulderen zomer 2023

In deze Summer of '23 -> toffe acties, gratis producten en meer!

Leden hebben bij Mountain Network een streepje voor en daarom krijg je van ons ook dit jaar een boekje met tien vouchers t.w.v. ruim € 125,-! Deze vouchers kan je in de maanden juli en augustus 2023 gebruiken voor gratis producten en extra kortingen in onze winkel en horeca of voor extra toegang tot onze klim- en bouldercentra. Ook hebben we een leuke winactie voor je. Nieuwsgierig ... Lees vooral verder!


ZOMERVOUCHERS 2023

We gaan ervan dat de zomer van 2023 een mooie klimzomer wordt. Met deze editie van onze zomervouchers hebben we weer interessante, lekkere en mooie aanbiedingen samengesteld, tenminste, dat vinden wij. Wat kan je verwachten deze zomer;

  1. Gratis koffie, cappuccino of thee bij al onze vestigingen
  2. Bij aanschaf van twee drankjes krijg je een portie bitterballen (of de vegetarische variant) gratis (uitgezonderd La Rocca en de Ardennen)
  3. Gratis entree voor een introducee, zelfs de klimschoenen  en klimgordel zijn gratis. Let op: zekeren is alleen toegestaan met een klimvaardigheidsbewijs of aantoonbare ervaring. Check onze veiligheidsregels op de website voor meer informatie.
  4. Gratis entree voor eigen kroost (of pleegkinderen) tot en met 18 jaar
  5. Clip ‘n Climb vouchers voor twee personen in Noardwand Leeuwarden. Is Noardwand een beetje te ver rijden, of je wil toch liever boulderen of klimmen, dan mag je deze voucher ook inwisselen voor een kennismakingsles boulderen of klimmen in al onze vestigingen.
  6. Tweede pizza gratis in La Rocca en Noardwand en daarbij is nu eens de duurste pizza gratis 🙂
  7. Gratis dagmaaltijd op aankomstdag in de Ardennen
  8. Een extra korting van 10 euro kassakorting op Mammut gordel naar keuze, op de 10% korting die je al hebt met je lidmaatschap. En deze korting geldt ook op reeds afgeprijsde gordels. Dat maak je ook niet vaak mee, toch!
  9. En nog eens 10% extra korting in onze Mountain Shop. Je kan de bon ook gebruiken voor een al afgeprijsd artikel. Ook dan krijg je 10% extra kassakorting, dus ….
  10. Kom buiten klimmen/boulderen in Amsterdam, Noardwand of RijnBoulder en ontvang een verfrissend (non-alcoholisch) drankje.

Het boekje met onze zomervouchers valt eind juni in je brievenbus*, we zien je graag op één van onze locaties en wensen je alvast een mooie klimzomer!

*De zomervouchers worden alleen verstuurd naar bestaande leden (uitgezonderd de MountainClub), dus niet naar nieuwe leden die deelnemen aan onze zomeractie 2023.


Zomer Winactie 2023

Doe mee aan de Mountain Network Zomer Winactie en maak kans op te gekke prijzen!

De hoofdprijs van deze winactie is een Mammut Crashpad. Verder verloten we onder alle deelnemers een Mammut Klimgordel en La Sportiva klimschoen naar keuze (keuze uit de bestaande voorraad).

Wil jij meedoen aan deze te gekke winactie, klik dan hier 

Ps. Deze winactie is alleen voor leden met een lopend lidmaatschap in de maand juli en augustus 2023 en je kan maximaal 1 keer meedoen.

Mede mogelijk gemaakt door