Trainen


Een trainingsruimte (220m² vloeroppervlak) van Mountain Network met kracht- en revalidatieapparatuur die ingericht is onder supervisie van Topsport Amsterdam. De trainingsruimte beschikt o.a. over Keiser apparatuur, gewichthefplatforms en voldoende losse halters. Verder is er een ’lead’ klimwand (40 touwen) en een ‘boulder’ klimwand (220 m² vloeroppervlak) voor recreanten en topklimmers.

Onbeperkt zelfstandig trainen en zelfstandig klimmen zijn onderdeel van het Full Service Abonnement welke onlosmakelijk is verbonden aan de huurovereenkomst die de abonnementhouder is aangegaan met Stichting Ymere. Het trainingscomponent van het Full Service abonnement kan niet tijdelijk worden stopgezet. Het maaltijdencomponent van het Full Service abonnement kan wel tijdelijk worden stopgezet. Voor meer informatie of het blokkeren van je abonnement kun je terecht aan de balie van Mountain Network Amsterdam.

De trainingsruimte is voor de ‘vaste (top)sportbewoners’ dagelijks beschikbaar van 07:00 tot 23:00 uur (onder voorbehoud). De klim- en boulderhal zijn toegankelijk tijdens de openingstijden van het klimcentrum.