De Eretribune

Wonen, sporten en eten op de Laan van Spartaan

Ben je een fanatiek sportende student en op zoek naar woonruimte, omgeven met andere sporters in Amsterdam? Dan kun je terecht op Laan van Spartaan, in woongebouw 'De Eretribune' langs de A10. Hier hebben we, samen met Ymere en Topsport Amsterdam een uniek ‘Full Service Concept‘ voor fanatiek sportende studenten met sport- en trainingsfaciliteiten, restaurant en huisvesting.


Het ‘Full Service Concept‘ in ‘De Eretribune’ is een unieke combinatie van veilig wonen, eten, studeren en sporten! Deze doordachte opzet maakt het jou mogelijk om je tijd op efficiënte wijze te verdelen over trainingsuren, studie en vrijetijdsbesteding. Bij het ‘Full Service Concept’ zijn de onderstaande faciliteiten inbegrepen:

  • Wonen: ‘De Eretribune’ huisvest 104 sportieve bewoners in (overwegend) één kamerwoningen met een gemiddelde oppervlakte 38m². Voor meer informatie over onze woningen klik je hier.
  • Trainen: een fitnessruimte van Mountain Network met kracht- en revalidatieapparatuur is ingericht onder supervisie van Topsport Amsterdam. Verder vind je er een ’lead’ klimwand (40 touwen), een ‘boulder’ klimwand (220 m² vloeroppervlak) en een buitenklimwand (20 touwen) voor recreatie- en topklimmers. Voor meer informatie over de trainingsruimte klik je hier.
  • Medische begeleiding: in de sport- en trainingsruimte is een sportfysiotherapiepraktijk gevestigd van Fysioholland. Deze praktijk heeft de beschikking over een behandelruimte en erkende (sport)fysiotherapeuten. Als onderdeel van het Full Service Concept kun je daar wekelijks terecht tijdens een ‘advies inloopuur’. De kosten van eventuele behandelingen zijn niet inbegrepen, maar meestal te declareren bij je eigen ziektekostenverzekeraar. Voor meer informatie klik je hier.
  • Sportcafé: bij de entree is het sfeervolle sportcafé / restaurant van Mountain Network gelegen. Deze ‘huiskamer’ voor sportstudenten en klimmers biedt een dagelijkse maaltijd, een drankje bij de open haard en een bergsportshop. In het ‘Full Service Concept’ kun je hier maandag t/m vrijdag  een gezonde (sport)maaltijd nuttigen. Voor meer informatie klik je hier.

SFEER EN BEHEER

Mountain Network is beheerder van De Eretribune. Wij verstaan onder die taak niet alleen het beheer, maar des te meer het creëren van een prettige, veilige woon- en sportgemeenschap. Zo worden er regelmatig activiteiten en events georganiseerd worden voor (top)sportstudenten en onze overige bezoekers.

Neem contact met ons op