Boek je een cursus bij Mountain Network, dan kun je rekenen op veel persoonlijke aandacht door onze UIAGM berggidsen, kleine groepen en vooral heel veel zelf doen. Wij geloven in ‘learning by doing’, dus zodra het kan ga je zelf aan de slag.

We dagen je uit om zelf tochten te plannen, beslissingen te nemen, voor te klimmen en de geleerde touwtechnieken te gebruiken. We kiezen bewust uitdagende tochten en zoeken de spanning op. Op die manier leer je klimmen in reële omstandigheden en ontdek je écht wat het is om op eigen kracht onderweg te zijn.

Alpinisme

Wil je meer weten over alpinisme? Wat de beste route is naar de top van een berg en hoe je daar veilig komt – over gletsjers, rotsgraten en steile sneeuwvelden? Volg een cursus Alpinisme bij Mountain Network en je leert hoe je goed en veilig beweegt in alle typen terrein, hoe en wanneer je welke touwtechnieken moet toepassen én wat het is om in de praktijk keuzes te maken. 

Bekijk onze cursussen alpinisme:

Meer weten over wat een cursus alpinisme nou echt inhoudt? Lees dan ons blog over een cursus alpinisme bij Mountain Network, of kijk voor inspiratie op onze Facebook of Instagram!