We kunnen met trots zeggen dat we sinds begin 2021 compensatiepartner van Trees for All zijn! Als jij bij het boeken van jouw avontuur besluit je CO2 te compenseren, dan investeert Trees for All jouw bijdrage in een herbebossingsproject aan de voet van de Andes. Via het aanplanten van deze bossen, wordt er CO2 in mindering gebracht. Zo zorg je er voor dat er na je reis niet meer CO2 is uitgestoten.

Bomen zorgen voor ons, daarom zorgen wij voor bomen. Dat is ons motto. Iedereen die een bijdrage wil leveren aan een groene aarde en een gezond klimaat kan ons werk steunen (Trees for All, z.d.).

Trees for All is een Nederlands bedrijf dat zich al sinds 1999 bezig houdt met het planten van nieuw bos en het herstellen van bestaande bossen. De organisatie voldoet met zijn duurzame bosprojecten als enige aanbieder van CO2-compensatie aan de strenge eisen van het CBF- keurmerk. De wereldwijde bebossings- en herbebossingsprojecten van Trees for All dragen bij aan een beter klimaat en biodiversiteit, maar zijn ook van sociaal en economisch belang voor de lokale bevolking!

Als jij nu een reis boekt, kun je er in het boekingsformulier voor kiezen je CO2 te compenseren. Zo kun je er al met een kleine bijdrage voor zorgen dat er niet meer CO2 de lucht in gaat! Uitleg over de berekening van de gemiddelde CO2 uitstoot per programma vind je op onze pagina over CO2 compensatie.

Kijk voor meer info op de website van Trees for All, of onze pagina over CO2 compenseren met Trees for All.