Cursussen

Leren & Beleven in de machtige bergen rond Chamonix

Boek je een cursus bij Mountain Network, dan kun je rekenen op veel persoonlijke aandacht door onze UIAGM berggidsen, kleine groepen en vooral heel veel zelf doen. Wij geloven in ‘learning by doing’, dus zodra het kan ga je zelf aan de slag. We dagen je uit om zelf tochten te plannen, beslissingen te nemen, voor te klimmen en de geleerde touwtechnieken te gebruiken. We kiezen bewust uitdagende tochten en zoeken de spanning op. Op die manier leer je klimmen in reële omstandigheden en ontdek je écht wat het is om op eigen kracht onderweg te zijn.


Alpinisme

Wil je meer weten over alpinisme? Wat de beste route is naar de top van een berg en hoe je daar veilig komt – over gletsjers, rotsgraten en steile sneeuwvelden? Volg een cursus Alpinisme bij Mountain Network en je leert hoe je goed en veilig beweegt in alle typen terrein, hoe en wanneer je welke touwtechnieken moet toepassen én wat het is om in de praktijk keuzes te maken. Meer over ons cursusaanbod Alpinisme


Specials

Naast ons cursusprogramma alpinisme bieden we een aantal specials aan. Dit zijn wat kortere cursussen die zich richten op een bepaald type terrein, zoals steile rotsen, gletsjers of via ferrata’s.


Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​+31 (0)88-1236902 of mail: travel@mountain-network.nl