Klimmen en boulderen in de zomermaanden in Arnhem met kidsproof korting

Wat leuk dat je ons gevonden hebt via Kidsproof. Nog leuker is dat dat jullie erover denken om deze zomer bij ons, Mountain Network, te komen klimmen of boulderen. Welke van de twee je ook kiest, het zal zeker een leuke en sportieve ervaring worden.


Deze zomer hebben wij een speciale korting voor de bezoekers van Kidsproof.  In de maanden juli en augustus kan je bij ons komen klimmen of boulderen met een korting van 5 euro op de reguliere prijs. Uiteraard is deze korting geldig voor zowel de kinderen als de ouders.

Op beide locaties in Arnhem is het mogelijk om de les te volgen wanneer je zelf niet deelneemt. We hebben een gezellig horecagedeelte waar je kan genieten van een duurzaam bakje Peeze koffie en wat lekkers. Uiteraard is er een gecertificeerde instructeur aanwezig om jou en/of de kinderen te begeleiden tijdens de introductieles. Mountain Network heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en bovendien leert onze instructeur je tijdens dit uitje je de ins- en outs van het klimmen. Dat maakt deze ervaring nog veel leuker!
Je kan bij ons een introductieles volgen in de klimhal (naast zwembad De Grote Koppel) of boulderen in RijnBoulder (naast de Decathlon).

BOULDEREN BIJ RIJNBOULDER ARNHEM

Hieronder volgt een kort filmpje over boulderen bij Mountain Network RijnBoulder

-> Hebben we je al enthousiast weten te maken, klik hier om direct een introductieles boulderen te boeken.

Tijdens het boekingsproces kan je de kortingscode van kidsproof – kidsproof24 –  bij het invoeren van je persoonsgegevens vermelden. Je zult zien dat de korting dan direct wordt verrekend. Deze kortingscode is geldig in de maanden juli en augustus 2024.


KLIMMEN BIJ KLIMHAL ARNHEM

De introductieles klimmen is geschikt voor iedereen die deze zomer graag een keer wil ervaren hoe het is om naar grote hoogte te klimmen.

-> Wil je een introductieles klimmen boeken, klik hier

Kies tijdens het boekingsproces voor de vestiging Arnhem. Wanneer je bij het invullen van de persoonlijke gegevens bent aangekomen kan je de kortingscode van Kidsproof – kidsproof24 – toevoegen. Je zult zien dat de korting dan direct wordt verrekend. Deze kortingscode is geldig in de maanden juli en augustus 2024.


Wij wensen je veel klimplezier!

Ps. Wist je dat wij ook een Mountain Club hebben, speciaal voor kids die het klimmen of boulderen superleuk vinden. Klik hier voor meer informatie over onze Mountain Club en boek een gratis proefles