Introductieles Boulderen

Je eerste stappen op de wand

 • Introductie in de bouldersport
 • Leer veilig boulderen onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs
 • Let op: deze les is enkel te volgen in RijnBoulder in Arnhem, in Noardwand Leeuwarden en Dordrecht
 • Inclusief materiaal (schoenen)

Boeken

Prijs
€ 19,50 per persoon
Duur
1 uur
Personen
maximaal 9 deelnemers
Instroom
vanaf 7 jaar oud
Locaties
Dordrecht, Arnhem Rijnboulder, Noardwand Leeuwarden

Wil je wel eens ervaren hoe het is om te boulderen net als de atleten? Of wil je lekker sportief bezig zijn en wil je graag op een veilige en leuke manier aan de slag met boulderen? Dan is de introductieles écht iets voor jou! Onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs ga je in een groep met allemaal beginnende klimmers onze boulderblokken op. Na de introductieles kan je zelfstandig aan de slag in RijnBoulder in Arnhem, in de boulderhal in Dordrecht en in onze boulderhal in Leeuwarden (Noardwand).

Bij Mountain Network Dordrecht, RijnBoulder in Arnhem en Noardwand in Leeuwarden kan je op vaste tijden onder begeleiding van een instructeur komen boulderen. De instructeur neemt jullie mee op een tocht door de boulderhal. Hij leert jullie enkele basistechnieken van het boulderen (hoe te vallen, problemen oplossen) en natuurlijk welke veiligheidsregels er zijn. Deze les duurt één uur, en is geschikt voor iedereen die eens wil ervaren hoe het is om te boulderen of die zelfstandig wil gaan boulderen. Kom samen met je vrienden, familie, gezin, of gewoon alleen om de bouldersport te ervaren. De groepen worden gemengd, je ontmoet dus altijd nieuwe mensen! Na een uur ben je helemaal klaar om zelfstandig te gaan boulderen in Arnhem en Dordrecht.

WANNEER MAG JE DEELNEMEN?

De introductieles is echt je eerste kennismaking met de bouldersport; het is dan ook geschikt voor iedereen die zelfstandig wil gaan boulderen. Ook als je het gewoon een keer wil proberen ben je natuurlijk van harte welkom! De minimale leeftijd van deelname is 7 jaar oud. Lessen in de avond hebben iets meer het idee van een introductieles voor volwassenen, lessen overdag en in het weekend zijn geschikt voor iedereen die een keer wil boulderen (kids en volwassenen).

WHAT’S NEXT?

Als je het bouldervirus te pakken hebt, kun je lekker doorboulderen na de les. Je hebt immers net alle hoeken en gaten van het gebouw leren kennen en de handvatten gekregen om zelf aan de slag te gaan op je eigen niveau! Vraag de instructeur ook eens naar de Mountain Fit volwassen trainingen of onze super gave Mountain Club voor kinderen!

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • Op vaste momenten in de week
 • Kleding: Soepel zittende sportkleding met schone sportschoenen met witte zolen (mocht je liever je eigen schoenen meenemen).
 • Graag een kwartier voor aanvang aanwezig zijn voor omkleden en aanmelden
 • Heb je de smaak te pakken en wil je na de introductieles nog even doorgaan met boulderen, meld dit dan bij je trainer.

Boeken met waardebon of andere vouchers?

Wil je boeken met een waardebon van Mountain Network of een reeds betaalde (cadeau)voucher? Dat kan via deze pagina.

 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Locatie Opgeven
Direct boeken

LET OP!

De introductieles boulderen is op dit moment enkel te volgen bij Mountain Network Dordrecht, RijnBoulder in Arnhem en in Noardwand (Leeuwarden). Mocht je interesse hebben in boulderen op één van onze andere locaties, neem dan contact met de betreffende locatie op.

HEB JE EEN KORTINGSBON? (AH-Uitje, Doenkado, etc)

Heb je een kortingsbon of voucher voor een kennismakingsles? Kijk dan op deze pagina om te reserveren!

KOSTEN

Kosten zijn € 19,50 per persoon

BESCHIKBARE DATA EN TIJDEN

In bovenstaande boekingsmodule vind je alle beschikbare tijden. Lessen in de avond hebben meer het idee van een introductie voor volwassenen, lessen overdag en in het weekend zijn toegankelijk voor iedereen die gewoon een keer wil boulderen.

INBEGREPEN

 • 1 uur boulderen;
 • Toegang, instructie.
 • materiaal (klimschoenen)
 • Mocht je nog even door willen gaan na de introductieles, dan kan dat. Meld dit dan even bij je trainer zodat hij je kan inschrijven.

Overige

 • Minderjarige deelnemers mogen alleen deelnemen na toestemming van ouders/verzorgers. Dit kan enkel aan de balie geregeld worden op dit moment.
 • Klik hier voor de betalings- en annuleringsvoorwaarden.

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl