Klimmen en boulderen in de zomermaanden in Dordrecht met kidsproof korting

Wat leuk dat je ons gevonden hebt via Kidsproof. Nog leuker is dat dat jullie erover denken om deze zomer bij ons, Mountain Network, te komen klimmen of boulderen. Welke van de twee je ook kiest, het zal zeker een leuke en sportieve ervaring worden.


Deze zomer hebben wij een speciale korting voor de bezoekers van Kidsproof.  In de maanden juli en augustus kan je bij ons komen klimmen of boulderen met een korting van 5 euro op de reguliere prijs. Uiteraard is deze korting geldig voor zowel de kinderen als de ouders.

Het is mogelijk om de les te volgen wanneer je zelf niet deelneemt. We hebben namelijk ook een gezellig horecagedeelte waar je kan genieten van een duurzaam bakje Peeze koffie en wat lekkers. Uiteraard is er een gecertificeerde instructeur aanwezig om jou en/of de kinderen te begeleiden tijdens de introductieles. Mountain Network heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en bovendien leert onze instructeur je tijdens dit uitje je de ins- en outs van het klimmen. Dat maakt deze ervaring nog veel leuker!


Mountain network korting kidsproof boulderenBOULDEREN BIJ MN DORDRECHT

Hebben we je al enthousiast weten te maken, klik hier om direct een introductieles boulderen te boeken.

Kies tijdens het boekingsproces voor de vestiging Dordrecht. Tijdens het boekingsproces kan je de kortingscode van kidsproof – kidsproof24 –  bij het invoeren van je persoonsgegevens vermelden. Je zult zien dat de korting dan direct wordt verrekend. Deze kortingscode is geldig in de maanden juli en augustus 2024.


KLIMMEN BIJ MN DORDRECHT

Wil je een introductieles klimmen boeken, klik hier

Kies tijdens het boekingsproces voor de vestiging Dordrecht. Wanneer je bij het invullen van de persoonlijke gegevens bent aangekomen kan je de kortingscode van Kidsproof – kidsproof24 – toevoegen. Je zult zien dat de korting dan direct wordt verrekend. Deze kortingscode is geldig in de maanden juli en augustus 2024.


Wij wensen je veel klimplezier!

Ps. Wist je dat wij ook een Mountain Club hebben, speciaal voor kids die het klimmen of boulderen superleuk vinden. Klik hier voor meer informatie over onze Mountain Club en boek een gratis proefles

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Dordrecht
+31 (0)88 123 68 40 of mail: dordrecht@mountain-network.nl