Klimmen en boulderen in de zomermaanden in Friesland met kidsproof korting

Wat leuk dat je ons gevonden hebt via Kidsproof. Nog leuker is dat dat jullie erover denken om deze zomer bij ons, Mountain Network, te komen klimmen of boulderen. Welke van de twee je ook kiest, het zal zeker een leuke en sportieve ervaring worden. Wij hebben twee locaties in Friesland waar volop geklommen kan worden. Bij onze sfeervolle klimhal in Heerenveen kan je klimmen en bij het moderne Noardwand in Leeuwarden kan je klimmen, boulderen en Clip 'n Climb'n.


Deze zomer hebben wij een speciale korting voor de bezoekers van Kidsproof.  In de maanden juli en augustus kan je bij ons komen klimmen of boulderen met een korting van 5 euro op de reguliere prijs. Uiteraard is deze korting geldig voor zowel de kinderen als de ouders.

Het is mogelijk om de les te volgen wanneer je zelf niet deelneemt. We hebben namelijk ook een gezellig horecagedeelte waar je kan genieten van een duurzaam bakje Peeze koffie en wat lekkers. Uiteraard is er een gecertificeerde instructeur aanwezig om jou en/of de kinderen te begeleiden tijdens de introductieles. Mountain Network heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en bovendien leert onze instructeur je tijdens dit uitje je de ins- en outs van het klimmen. Dat maakt deze ervaring nog veel leuker!


KLIMMEN BIJ MN HEERENVEEN

Wil je een introductieles klimmen boeken, klik hier

Kies tijdens het boekingsproces voor de vestiging Heerenveen. Wanneer je bij het invullen van de persoonlijke gegevens bent aangekomen kan je de kortingscode van Kidsproof – kidsproof24 – toevoegen. Je zult zien dat de korting dan direct wordt verrekend. Deze kortingscode is geldig in de maanden juli en augustus 2024.


Mountain network korting kidsproof boulderenBOULDEREN BIJ MN NOARDWAND

Wil je een introductieles boulderen boeken, klik hier 

Kies tijdens het boekingsproces voor de vestiging Noardwand (Leeuwarden). Tijdens het boekingsproces kan je de kortingscode van kidsproof – kidsproof24 –  bij het invoeren van je persoonsgegevens vermelden. Je zult zien dat de korting dan direct wordt verrekend. Deze kortingscode is geldig in de maanden juli en augustus 2024.


KLIMMEN BIJ MN NOARDWAND

Wil je een introductieles klimmen in Leeuwarden boeken, klik hier

Kies tijdens het boekingsproces voor de vestiging Noardwand (Leeuwarden). Wanneer je bij het invullen van de persoonlijke gegevens bent aangekomen kan je de kortingscode van Kidsproof – kidsproof24 – toevoegen. Je zult zien dat de korting dan direct wordt verrekend. Deze kortingscode is geldig in de maanden juli en augustus 2024.


voordelen van klimmen voor kinderen (2)CLIP ‘N CLIMB BIJ MN NOARDWAND

Wil je een Clip ’n Climb boeken, klik hier

Kies tijdens het boekingsproces voor de vestiging Dordrecht. Wanneer je bij het invullen van de persoonlijke gegevens bent aangekomen kan je de kortingscode van Kidsproof – kidsproof24 – toevoegen. Je zult zien dat de korting dan direct wordt verrekend. Deze kortingscode is geldig in de maanden juli en augustus 2024.


Wij wensen je veel klimplezier!

Ps. Wist je dat wij ook een Mountain Club hebben, speciaal voor kids die het klimmen of boulderen superleuk vinden. Klik hier voor meer informatie over onze Mountain Club en boek een gratis proefles

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Noardwand Leeuwarden
+31 (0)88 123 68 60 of mail: noardwand@mountain-network.nl

KLIM-EN BOULDERCENTRUM NOARDWAND

INSTAGRAM